Μόλις είδα το μήνυμα και δεν ξέρω αν απαντήθηκε Άλλα το 112 είναι το 100 συνδέεται αυτόματα. Ειναι πακγόσμιος αριθμός γαι ολες τις χωρες
κλήση 100 άμεση δράση -πρόβλημα
-
-
-
Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και δεν μπορείτε να καλέσετε τα: 100,166,199... καλέστε το 112, είναι το ίδιο ακριβώς και είτε λέτε να σας συνδέσει στο πλησιέστερο τμήμα-υπηρεσία όπου είστε, είτε αν δεν ξέρετε που είστε θα σας εντοπίσουν αυτοί και με την σειρά τους θα προωθήσουν το τηλεφώνημα στο αρμόδιο τμήμα-περιοχή.
Πριν λίγο καιρό μπορέσαμε να εντοπίσουμε χαμένο άτομο σε χαράδρα χάρη στον εντοπισμό μέσω 112. Αν είχε καλέσει απευθείας 100 ή 199 δεν θα ήταν δυνατό αυτό. -
Ο/H derveni έγραψε:
@alnikou Όχι το 112 αφορά έκτακτες καταστάσεις ανάγκης
-
Ο/H aristarhos έγραψε:
Το πρόβλημα με τις κλήσεις αριθμών έκτακτης ανάγκης είναι ΜΕΓΙΣΤΟ Bug. Σοβαρότατο Bug που πρέπει να λυθεί άμεσα.
Όταν καλέσεις 100, 166 ή 199 σε προωθεί στο 112 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.
Εκεί απαντάει τηλεφωνήτρια. Δεν σε προωθεί αυτόματα στα τοπικά τμήματα όπως αναφέρει κάποιος παραπάνω.
Απαντάει τηλεφωνήτρια και δεν ξέρει που βρίσκεσαι. Μιλάμε για γελοιότητα.
Όταν καλώ στο 100 μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα και έχω πρόβλημα, με προωθεί στο 112 και δεν έχω όρεξη ούτε χρόνο να εξηγήσω σε μία κυρία ότι θέλω το 100 και εκείνη να με ρωτάει σε ποια πόλη μένω. Όταν πιάσει φωτιά το σπίτι μου ή χρειάζομαι ασθενοφόρο ξέρω πολύ καλά που να καλέσω.
Όλα αυτά είναι μ@λ@κίες.
Αυτό συμβαίνει στα XIAOMI.
Πρέπει να λυθεί άμεσα το πρόβλημα.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Το 112 είναι ο Ευρωπαϊκός αριθμός έκτακτης ανάγκης, εκτός και εάν είναι εκτός λειτουργίας μπορείς να καλείς και εκεί.
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ισχύει και αυτό, αλλά βασικά είναι ο ενιαίος αριθμός έκτακτης ανάγκης για όλες τις υπηρεσίες.
Στην ουσία ενοποιούνται όλα τα τηλεφωνικά κέντρα για να μη χρειάζεται να θυμάσαι πολλά νούμερα. Πυροσβεστική, αστυνομία, λιμενικό, δασαρχείο... -
Ο/H alnikou έγραψε:
Ο/H aristarhos έγραψε:
Το πρόβλημα με τις κλήσεις αριθμών έκτακτης ανάγκης είναι ΜΕΓΙΣΤΟ Bug. Σοβαρότατο Bug που πρέπει να λυθεί άμεσα.
Όταν καλέσεις 100, 166 ή 199 σε προωθεί στο 112 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.
Εκεί απαντάει τηλεφωνήτρια. Δεν σε προωθεί αυτόματα στα τοπικά τμήματα όπως αναφέρει κάποιος παραπάνω.
Απαντάει τηλεφωνήτρια και δεν ξέρει που βρίσκεσαι. Μιλάμε για γελοιότητα.
Όταν καλώ στο 100 μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα και έχω πρόβλημα, με προωθεί στο 112 και δεν έχω όρεξη ούτε χρόνο να εξηγήσω σε μία κυρία ότι θέλω το 100 και εκείνη να με ρωτάει σε ποια πόλη μένω. Όταν πιάσει φωτιά το σπίτι μου ή χρειάζομαι ασθενοφόρο ξέρω πολύ καλά που να καλέσω.
Όλα αυτά είναι μ@λ@κίες.
Αυτό συμβαίνει στα XIAOMI.
Πρέπει να λυθεί άμεσα το πρόβλημα.
Αν υπάρχει κάποια τεκμηριωμένη απάντηση θα με ενδιέφερε, ευχαριστώ. -
@kostasflo Αν έχεις θέμα κάνεις κλήση το 1000 σε βγάζει στο 100 το 112 είναι για έκτακτες καταστάσεις θεομηνιες κ.ο.κ.,εσυ κάνε αυτό που σου λέω αν έχεις θέμα με το bag, άκουσε με ξέρω τι σου λέω.
-
-
Ο/H dextergsxr έγραψε:
παιδια κατοχος του Mi 9t pro και αντιμετωπίζω το ιδιο προβλημα με την διαφορα οτι δεν δουλευει ουτε η εναλακτικη του 1000 διοτι με συνδεει με κεντρο αλλης πολης... υπαρχει καποιο αλλο τρικ??? εχω global rom αν βαλω την eu η custom το προβλημα θα λυθει??? ευχαριστω εκ των προτερων...
-
Ο/H derveni έγραψε:
Ο/H dextergsxr έγραψε:
παιδια κατοχος του Mi 9t pro και αντιμετωπίζω το ιδιο προβλημα με την διαφορα οτι δεν δουλευει ουτε η εναλακτικη του 1000 διοτι με συνδεει με κεντρο αλλης πολης... υπαρχει καποιο αλλο τρικ??? εχω global rom αν βαλω την eu η custom το προβλημα θα λυθει??? ευχαριστω εκ των προτερων...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0