Το έχω βάλει εγώ. Η γνώμη μου είναι καθαρά υποκειμενική, προτιμώ το καθαρό Android κι ας είναι πιο γυμνό, ξέρω οτι όλα τα APIs που έχει ενσωματώσει η Google θα δουλεύουν όπως πρέπει, οτι δε χρειάζεται να μπλεχτώ με 1000 ρυθμίσεις για να έχω σωστές ειδοποιήσεις και δε θα μου κλείνουν εφαρμογές στο άσχετο. Κι επίσης, δε θέλω διπλές εφαρμογές, δε θέλω το Mi Cloud, μου αρκεί το Google Cloud το οποίο κάνει μια χαρά επαναφορά όλες τις εφαρμογές και ρυθμίσεις πλέον.
Τώρα, αν έχεις καλομάθει στο MiUI κι όλα αυτά παραπάνω δε σου λένε και κάτι, ίσως το καθαρό Android δεν είναι για εσένα.
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
Αν εννοείς ότι δεν βλέπει την εσωτερική μνήμη από το twrp για να πάρεις backup δεν φταίει η rom.
Βάλε το OrangeFox TWRP και θα βλέπει κανονικά τον χώρο αποθήκευσης.
Ίσως όμως χρειαστεί format data.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ έβαλα Lineage OS 15.1 γιατί με Miui είχα πρόβλημα με εφαρμογή ασύρματου συναγερμού.
Δεν μου έστελνε ειδοποιήσεις στο κινητό όταν ενεργοποιούταν κάποια παγίδα.
Σε LOS δουλεύει κανονικά όπως άλλωστε και όλες οι ειδοποιήσεις από διάφορες εφορμογές.
Αν εννοείς ότι δεν βλέπει την εσωτερική μνήμη από το twrp για να πάρεις backup δεν φταίει η rom.
Βάλε το OrangeFox TWRP και θα βλέπει κανονικά τον χώρο αποθήκευσης.
Ίσως όμως χρειαστεί format data.
Και στο twrp δεν την έβλεπε και δεν μπορούσα να κάνω restore και στην διαχείριση αρχείων
Εγώ έβαλα Lineage OS 15.1 γιατί με Miui είχα πρόβλημα με εφαρμογή ασύρματου συναγερμού.
Δεν μου έστελνε ειδοποιήσεις στο κινητό όταν ενεργοποιούταν κάποια παγίδα.
Σε LOS δουλεύει κανονικά όπως άλλωστε και όλες οι ειδοποιήσεις από διάφορες εφορμογές.
Φυσικά όταν έβαλα LOS 15.1 ήταν άλλη έκδοση η τελευταία αλλά οπότε βγει καινούρια την περνάω.
Τώρα έχω την lineage-15.1-20180828-nightly
Έχω βάλει και xposed v.90 Beta 3
Για root μην βάλεις τίποτα.
Μέσα από τις επιλογές για προγραμματιστές το ενεργοποιείς και το απενεργοποιείς οπότε θέλεις.