Καλησπερα παιδες! εβαλα σημερα Lineage OS 15. Ολα πηγαν καλα και στεινω τωρα το τηλ. απο την αρχη. Εχω προβλημα ομως με την recovery. Εβαλα twrp-3.2.3-0-mido.img που προτεινουν αυτοι και ενω στην αρχη εκανα δουλεια κανονικα μετα απο λιγο σταματησε να βλεπει οποιοδηποτε αρχειο υπηρχε στο τηλεφωνο! Ολα τα βγαζει απολυτο μηδεν. Ειτε εσωτερικη μνημη ειτε εξωτερικη. Εβαλα και τη δικη μας τη καινουρια παλι τα ιδια. Εβαλα απο αυτους μια πιο παλια εννοειται παλι τα ιδια! Τι κανω για να ξαναφτιαξει το twrp;;;;
Όσα twrp έβαλα αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα
Μόνο το Orange Fox TWRP δουλεύει σωστά σε εμένα. OrangeFox - Browse /vince at SourceForge.net
Δοκίμασε να το φλασάρεις όπως είναι.
Αν δεν δουλέψει τότε μόνο προχώρα σε format data οπότε χρειάζεται στήσιμο από την αρχή.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ίδιο έπαθα και άλλα όταν πήγα να ξανά γυρίσω σε miui, έκανα εγκατάσταση την rom και έπεσε σε boot loop και βλέπω ότι δεν βλέπει το twrp την εσωτερική μνήμη. Και βρήκα αυτό και μετά έκανε εκκίνηση κανονικά την rom και το recovery βλέπει κανονικά τις μνήμες
Έχω την τελευταία twrp από εδώ μεσα ενώ με την los15 την Orange
Λοιπον παιδες ευχαριστω πολυ οσους εστειλαν για βοηθεια! Τελικα γλιτωσα το factory reset! Καταφερα μετα απο καποιες προσπαθειες να διαβασει ενα stickaki και να φλασαρω την orange! Μετα απο αυτο δειχνει μια χαρα!!! Και παλι ευχαριστω!
Καλησπερα! Ερωτηση ρε παιδια γιατι δεν το βρισκω με τιποτα. Οταν το κινητο ειναι παρατημενο αρα κλειστει και η οθονη του οποια ειδοποιηση και να ερθει απλα ακουω τον ηχο. Η οθονη κλειδωματος παραμενει μαυρη. Δεν αναβει δηλαδη για να δεις τι εχει ερθει. Πρεπει να ξεκλειδωσεις το κινητο για να δεις... Φτιαχνει αυτο και αν ναι πως???
Ψάχνεις αυτό:
Είναι μέσα στις ρυθμίσεις της οθόνης, δε ξέρω την ελληνική μετάφραση (συνήθως τις σκοτώνουν, γι αυτό πάντα τα δουλεύω στα αγγλικά).
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind