Μου το ζητάει και πάλι...Ο/H geoanto555 έγραψε:
Βρε αν κάνει disable την συσκευή με το ρεσετ δεν θα το ξανά ζητήσει.
Redmi Note 4 δεν ξεκλειδώνει το wifi
-
-
-
Να κάνω και εγώ μια χαζή ερώτηση , σε miui πως γύρισες με mi flash , fastboot rom........ή με twrp με full wipe; Εάν το έκανες με τον δεύτερο τρόπο , καλό είναι να δοκιμάσεις με τον πρώτο και China dev fastboot rom, fastboot mode και mi flash.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Να κάνω και εγώ μια χαζή ερώτηση , σε miui πως γύρισες με mi flash , fastboot rom........ή με twrp με full wipe; Εάν το έκανες με τον δεύτερο τρόπο , καλό είναι να δοκιμάσεις με τον πρώτο και China dev fastboot rom, fastboot mode και mi flash.
-
Τέτοιο πράγμα, ούτε στον εχθρό μου...
Και η συσκευή είναι κλειδωμένη, και στο wifi δεν μπορώ να μπω, και στα data δεν προλαβαίνω, γιατί προλαβαίνει η xioami και μου πετάει το "This device is locked". -
Ο/H nasosto έγραψε:
Και η συσκευή είναι κλειδωμένη, και στο wifi δεν μπορώ να μπω, και στα data δεν προλαβαίνω, γιατί προλαβαίνει η xioami και μου πετάει το "This device is locked".
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H nasosto έγραψε:
Και η συσκευή είναι κλειδωμένη, και στο wifi δεν μπορώ να μπω, και στα data δεν προλαβαίνω, γιατί προλαβαίνει η xioami και μου πετάει το "This device is locked".
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido) -
-
-
Μετά την άοκνη βοήθεια του NasDriver, τον οποίο και δημόσια ευχαριστώ, συνδέθηκα στον λογαριασμό μου mi.
Το πρόβλημα των mac addreess, blutooth και wifi όμως παραμένει. Η rom που φοράει η συσκευή μου είναι η 8.8.23 beta. Αν βάλω κάποια παλαιότερη κινέζικη fastboot, λέτε να διορθωθεί; Και ποια προτείνετε;
Ευχαριστώ όλους σας. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0