Λίγο πιο ίσια σε παρακαλώ την φωτό απο την πίσω πλευρά .... για να φαίνεται καθαρά το Model Number
Θα το πέρνατε; Mi Max 3 6/128
-
-
-
Ειναι βέβαια το 4/64. Δεν έχουν φέρει ακόμα το 6/128. Θέλετε να σας πω και τιμή? Ή ακόμα και μαγαζί?
-
-
Καλησπέρα παιδιά! Επειδή έχω καιρό να πάρω Xiaomi και βλέπω οτι έχουν αλλάξει κάπως τα πράγματα θέλω λίγο τη βοήθειά σας!! Έχω πάρει το Mi Max 3 4/64 και έχει κάποια "ψευτοGLOBAL" rom από ότι καταλαβαίνω και φαίνεται οτι έχει ξεκλείδωτο bootloader! Οι εντολές που έδωσα μου βγάζουν τα ακόλουθα:
C:\adb>fastboot devices
60c8ac87 fastboot
C:\adb>fastboot oem device-info
...
(bootloader) Verity mode: true
(bootloader) Device unlocked: true
(bootloader) Device critical unlocked: true
(bootloader) Charger screen enabled: true
OKAY [ 0.006s]
finished. total time: 0.007s
C:\adb>fastboot getvar anti
getvar:anti FAILED (remote: GetVar Variable Not found)
finished. total time: 0.002s
Έτσι όπως είναι η συσκευή μπορώ να βάλω την Ελληνική XTRV-8.9.6 & ARΩMA (CN/xiaomi.eu Source) από ΕΔΩ??
Και αν μπορώ υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος? -
Περνάς china fastboot rom κλειδώνοντας ταυτόχρονα τον bootloader με την επιλογή clean all and lock
Ξεκλειδώνεις με το δικό σου mi account
Επαναλαμβάνεις τους ελέγχους bootloader/ ARB κτλ
Περνάς την ελληνική -
Τάσο θα ήθελα να σε ρωτήσω το τηλέφωνο είναι κανονικά global version. Δουλεύει κανονικά?
Ευχαριστώ -
Global version έγραφε το κουτί στέφανε. Ναι δουλεύει μια χαρά όλα ρολόι πάνε! Ανέβασα και τις φωτογραφίες με την ρομ να μου πουν τα παιδιά εδώ τι φοράει.. Το μόνο που με χάλασε λιγάκι είναι η μπροστινή κάμερα αν και πιστεύω έχει να κάνει με το τεμπερ γκλας που του έβαλα από την πρώτη κιόλας στιγμή. Δεν έχει τρύπα το τεμπερ στην μπροστινή και βγάζει κάπως όχι τόσο καθαρές τις σελφι. Αν μπορεί κάποιος να μας δώσει τα φώτα του όσων αφορά την ρομ και αν πρέπει να κάνω κάτι
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Περνάς china fastboot rom κλειδώνοντας ταυτόχρονα τον bootloader με την επιλογή clean all and lock
Ξεκλειδώνεις με το δικό σου mi account
Επαναλαμβάνεις τους ελέγχους bootloader/ ARB κτλ
Περνάς την ελληνική
-
Ναι, με αγγλικό μενού αλλά μπορείς να βάλεις play store
-
Ευχαριστώ Τάσο....προχωράω για την αγορά του!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες