Διαφήμιση

Θα το πέρνατε; Mi Max 3 6/128

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ο/H Tasos Halvatzis έγραψε:

καλησπερα. εκανα αιτηση να ξεκλειδωσω κι εγω τον bootloader στο mi max 3 64gb . εχω global version σταθερη miui 10.0.1.0(OEDMIFH) σφραγισμενο κουτι με κοκκινα αυτοκολλητα και ευρωπαικο φορτιστη. παραδοξως μου εδωσαν ελαχιστο χρονο αναμονης 5 ωρων! οποτε απο αυριο κιολας τρεχω παλι το miflash unlock ξεκλειδωνω bootloader και περναω twrp και την νεα miui10 xtrv aroma. υπαρχει καποιος που να εκανε την διαδικασια και να του εδωσαν μονο 5 ωρες αναμονη? μεχρι και το rn4x μου ειχε ζητησει τοτε πολλεεεες ωρες.
      Νομίζω κάπου πήρε το μάτι μου και στο forum της xiaomi αναφορές και από άλλα άτομα που ξεκλείδωσαν γρήγορα. Μήπως έγινε καμιά αλλαγή πολιτικής στην xiaomi και αφήνουν τα global μοντέλα να ξεκλειδώνουν γρήγορα;

Αν το καλοσκεφτείς, δεν υπάρχει λόγος να έχουν μεγάλη αναμονή στα global μοντέλα, δεν νομίζω να πάρει κανείς πωλητής global version, να την ξεκλειδώσει και να την πουλήσει για κινέζικη.
    • Έγιναν πάλι αλλαγές, ακόμα και όσοι μέτραγαν μέρες, μειώθηκε αισθητά...τυχερός είσαι :)
    • οκ ολα καλα πηγαν απλα ταλαιπωρηθηκα λιγακι γιατι δεν ειχα αφαιρεσει το κλειδωμα του τηλεφωνου και την ωρα που ανοιξε δεν μπορουσα να το ενεργοποιησω. μου εβγαζε μια οθονη με δυο επιλογες. να συνδεθω με το μι λογαριασμου και να συνδεθω με το wi-fi. για να συνδεθεις στον μι λογαριασμο σου χρειαζεται wi-fi. και παταγα να συνδεθω στο wifi και δεν εκανε τιποτα. μετα απο 4-5 επανεκινησεις ξεκολλησε και με αφησε επιτελους να βαλω τον κωδικο του wifi και να συνδεθω με το μι λογιαριασμο. οποτε και ανοιξε κανονικα. αν δεν κανω λαθος τωρα πρεπει να βαλω twrp και μετα ειμαι ελευθερος να βαλω την xtrv ετσι?
    • Διαφήμιση
    • Βασικα δεν βρίσκω twrp στο σαιτ για το κινητό μας. Κατέβασα την xtrv από το μέιλ που μου έρχεται σαν vip μέλος.
    • Την έχω κατεβάσει στον υπολογιστή. Θα γυρίσω σπίτι πιο αργά. Τι εννοείς? Να την κάνω unzip μόλις την κατεβάσω και παίζει να βρω μέσα twrp? Συνήθως αυτές τις έβαζα σε sd card και τις πέρναγα μέσω twrp στο τηλέφωνο.
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα! Τελικά δεν ήταν στο υποφακελο recovery, ήταν άδειος. Μπήκα στο ευρωπαϊκό φόρουμ και βρήκα το twrp του mi max 3 και βλέποντας οδηγίες και από τα δύο σαιτ έβαλα custom recovery και την ελληνική xtrv rom. Το τηλέφωνο είναι πιο σμουθ από ποτέ και από τα πρώτα κιόλας λεπτά χρήσης του καταλαβαίνω ότι και η μπαταρία είναι καλύτερη.
      Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια :)
    • Παιδιά επί του θέματος, μερικά τιπ για τους ενδιαφερόμενους.

Πήρα ένα Mi Max 3 4/64GB από aliexpress. Σημαντικό είναι να ρωτάμε αν είναι Global Version με κλειδωμένο bootloader, όπου τα θέλουμε και τα δύο.

Έπειτα μου πρότειναν DHL, ώστε να μην σπάσει τίποτα, ή να μην χαθεί κάτι, ή να μην σπάσει εσωτερικά και δεν το μάθουμε και ποτέ... και για να μην περιμένω και κανένα δίμηνο. Και έτσι έκανα, και μου ήρθε σε μια εβδομάδα. Και χωρίς προβλήματα τελωνείου.

Ερώτηση προς κοινότητα: Να βάλω την ROM της κοινότητας από εδώ, ή το αφήνω ως έχει; Έχω το 4/64GB.

Στο Mi Max 2 που την είχα βάλει και ακόμη την έχω την ελληνική, είμαι άριστα ικανοποιημένος.

ΥΓ: Υπάρχει κάποιο ρίσκο όπου μπορώ να πετύχω αδιέξοδο κατά την εγκατάσταση της ελληνικής ROM;

Ευχαριστώ
    • Ο/H changlee έγραψε:

Έπειτα μου πρότειναν DHL, ώστε να μην σπάσει τίποτα, ή να μην χαθεί κάτι, ή να μην σπάσει εσωτερικά και δεν το μάθουμε και ποτέ... και για να μην περιμένω και κανένα δίμηνο. Και έτσι έκανα, και μου ήρθε σε μια εβδομάδα.
      σου ήρθε χωρίς προβλήματα τελωνείου;
    • Ο/H changlee έγραψε:

Παιδιά επί του θέματος, μερικά τιπ για τους ενδιαφερόμενους.

Πήρα ένα Mi Max 3 4/64GB από aliexpress. Σημαντικό είναι να ρωτάμε αν είναι Global Version με κλειδωμένο bootloader, όπου τα θέλουμε και τα δύο.

Έπειτα μου πρότειναν DHL, ώστε να μην σπάσει τίποτα, ή να μην χαθεί κάτι, ή να μην σπάσει εσωτερικά και δεν το μάθουμε και ποτέ... και για να μην περιμένω και κανένα δίμηνο. Και έτσι έκανα, και μου ήρθε σε μια εβδομάδα.

Ερώτηση προς κοινότητα: Να βάλω την ROM της κοινότητας από εδώ, ή το αφήνω ως έχει; Έχω το 4/64GB.

Στο Mi Max 2 που την είχα βάλει και ακόμη την έχω την ελληνική, είμαι άριστα ικανοποιημένος.

ΥΓ: Υπάρχει κάποιο ρίσκο όπου μπορώ να πετύχω αδιέξοδο κατά την εγκατάσταση της ελληνικής ROM;

Ευχαριστώ

Ο/H amavroudis έγραψε:

Ο/H changlee έγραψε:

και το link του πωλητή και του προϊόντος...
      αν γίνεται... για να προλάβουμε να πάρουμε και εμείς...
      Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! !
    • Διαφήμιση
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Ο/H changlee έγραψε:

Καλημέρα,
      Ναι ήρθε έτσι απευθείας: ΚΙΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

Σε άριστη κατάσταση και έδωσα μόνο +20€

Για το link του πωλητή, σε pm ευχαρίστως όποιος θέλει. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το δημοσιεύσω.