Α ωραία ερώτηση. Θα στείλω αύριο ένα μέιλ να ξεκαθαρίσω όμως.
Αυτά τα σχόλια πλάκα πλάκα που γίνονται σε θρεντ είναι που βοηθάνε πιστεύω. Στην δική μου περίπτωση σίγουρα γιατι πχ δεν σκέφτηκα κάποια καλά ερωτήματα.
@tasos17
Επειδή έκανα αγορά τελευταία στη Γερμανία πιο πολύ θα σε μπερδέψουν, παρά θα σε βοηθήσουν. Θα σου στείλουν ένα πακέτο χαρτιά η PDF αρχείο με πολλές σελίδες με νομικές ορολογίες.
Κοίταξε απλά στους όρους της εγγύησης τι αποκλείουν. Μπαταρία σίγουρα, μήπως και άλλα πράγματα. Αν σου κόβουν κλοπή, πτώση, νερό ή υγρασία τι να την κάνεις; Γιατί να πληρώσεις;;;
Η βασική κάλυψη είναι από τον κατασκευαστή για δύο χρόνια. Τα γερμανικά μαγαζιά δίνουν πάντα πακέτα επέκτασης εγγύησης ΚΟΑ συνήθως είναι απλά πεταμένα λεφτά. Έλεγξε το καλά πριν κάνεις οτιδήποτε.
Σε developer μπορείς να πας και μέσω του updater πλέον, δοκίμασέ το.
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
Καλησπέρα μετά τις 72 αναμονής για το unlock κι αφού πήγαν όλα κατ'ευχην έριξα την dev στην sd και έκανα flash απ' τον updater. Όλα καλά μένει να δω και το τηλ στην πράξη με την νέα rom με miui 10
Καλημέρα! Εγώ ξεκλείδωσα, Πέρασα Dev global και μετά ξανακλειδωσα. Αν και ακόμη δεν κατάφερα να το σκαλίσω όσο θα ήθελα, νομίζω ότι έχει ένα θέμα με τις ειδοποιήσεις.
αργεί πάρα πολυ να μου δειξη την ειδοποίηση ή δεν την δείχνει και καθόλου. Αυτά πάντα σε συγκριση με το mi5 με την ίδια rom
Γνωρίζει κάποιος ποια ειναι τα γνωστά Bugs ως στιγμής που αφορούν το POCO?
Ta notifications είναι ένα από αυτά. Έχει αναφερθεί screen bleeding (h/w είτε αντικατάσταση είτε ζεις μ'αυτό αν δεν είναι σοβαρό) και to touch σε κάποιες συσκευές (s/w θέμα) και αρκετές ασυμβατότητες με κάποιες εφαρμογές. Μπορείς να τα δεις εδώ: MIUI Bug Report_Xiaomi MIUI Official Forum
BTW το mi5 πρέπει να είναι ένα από τα πιο απροβλημάτιστα της XIAOMI!!
Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον;