Κανένα οικονομικό μαγαζί για αγορά του συγκεκριμένου τηλεφώνου παιδιά χωρίς τελωνείο γνωρίζουμε; Όσα είδα σχεδόν ίδια τιμή με skroutz έχουν.
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η καλύτερη περίπτωση είναι να μπορείς να πάρεις το κινητό από Ελλάδα με τιμολόγιο. Έτσι γλυτώνεις όλο το ΦΠΑ. Στην δική μου περίπτωση όταν το πήρα, το πήρα 10 ευρώ φθηνότερα από ότι αν το επερνα από Κίνα. Βάλε στα συν ότι έρχεται γρήγορα, έχεις εγγύηση από Ελλάδα και δε φοβάσαι τελωνείο. Φυσικά μόνο σοβαρά μαγαζιά το κάνουν αυτό με το τιμολόγιο διότι πέτυχα 2-3 σκρουτζομαγαζα που ναι μεν κοβανε τιμολόγιο αλλά δεν αφερουσαν το ΦΠΑ.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το παρήγγειλα!!! Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσω...
Αμαζον Γερμανία η αγορά.
Κάτι να προσέξω στο κινητό στη πρώτη χρήση?
Ρε σεις η μπαταρία θέλει πρώτη φορά γέμισμα η κάνω κανονικά χρήση και φορτίζω οπότε θέλω;;;
Καλημέρα! Το θέμα 4G+ νομίζω ειναι ακριβός το ίδιο με το mi8. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του πρέπει να υποστηρίζει 4G+ όπως θα πρέπει να υποστηρίζει και το mi8
Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα στο Wiki αυτό
3CA on B1+B3+B5 or B1+B3+B8,
limited 2CA (no combinations of B3, B7 and B20, which results in slow speeds across Europe),
4x4 MIMO only on B41
Pocophone F1
Smartphone
Cat 15 750 Mbit/s (3CA)*
3CA on B1+B3+B5 or B1+B3+B8, limited 2CA, 4x4 MIMO only on B41 (CA Not Working On Band 3+5 or Band 5+40 only 3+40
*Actual speeds and Category ratings will be lower, depending on which features are enabled by Xiaomi. In many cases CA is very limited. Xiaomi phones do not support all LTE Advanced features outside China
Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα, ας μας εξηγήσει τι ειναι όλα αυτά!