Καλησπέρα παιδια. Γυρισα στην stable απο dev και μπορώ να πω οτι μου λείπουν καποια πραγματα απο την Dev. Ξερουμε πότε θα έχουμε νεα stable? Επισης έχει νόημα να περάσουμε καποιον αλλο kernel απο XDA, και αν ναι, θα χρειαζεται να τον ξαναπερναω μετα απο κάθε MIUI update?
Καλησπέρα παιδια. Γυρισα στην stable απο dev και μπορώ να πω οτι μου λείπουν καποια πραγματα απο την Dev. Ξερουμε πότε θα έχουμε νεα stable? Επισης έχει νόημα να περάσουμε καποιον αλλο kernel απο XDA, και αν ναι, θα χρειαζεται να τον ξαναπερναω μετα απο κάθε MIUI update?
@Gigantas Κυρίως το Dark mode (αν και ξερω οτι δεν εχει σημασια σε οτι αφορα την οθονη και το μαυρο), που το προτιμουσα, και στο Album η δυνατοτητα που εκανα zoom out Και μπορουσα να δω ανα μηνα και ετος τις φωτογραφιες απο το να σκρολαρω ακαταπαυστα. Επισης παρατηρω οτι αν ξεκλειδωσω το κινητο και το κλειδωσω αμεσως και το ακουμπησω παραλληλα με την πλατη σε καποια επιφανεια οπως πχ 1 τραπεζι, αυτο μπορει να ξεκλειδωσει μονο του αμεσως. και το εχω παρατηρησει 3-4 φορες.
παιδια αγορασα το poco στις 12/10 απο σκρουτζομαγαζο που εδινε 1 χρονο εγγυηση στις 12/4 εμφανιζει πανω δεξια στην οθονη κιτρινη κοιλιδα το στελνω στο μαγαζι και αυτοι στο τεχνικο τμημα του προμηθευτη τους που ειναι Ουγγαρια μου αλλαζουν οθονη το παραλαμβανω 9/5 στις 5/7 παρουσια ξανα το ιδιο προβλημα το ξαναστελνω ουγγαρια και τωρα το παραλαμβανω αυριο με αλλαγη οθονης παλι μου λενε οτι δεν προβλεπεται εγγυηση για το ανταλλακτικο της οθονης και η εγγυηση μου λυγει οκτωμβριο ποια τα δικαιωματα μου?
Τηλεφώνησε στο Συνήγορο του Καταναλωτή να μάθεις ακριβός τα δικαιώματα σου. Είναι πολύ εξυπηρετικοί!
Έβαλα stable γιατί είναι τόσο πίσω;; Το Πακέτο ασφαλείας είναι Μαρτίου...
Επίσης δεν μπορώ να βρω την gcamera....
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι εννοείς δεν μπορείς να βρεις την g cam;; Δεν είναι προ-εγκατεστημένη, κατεβάζεις το apk και το περνάς.. Δες μια εδώ
Συσκευές : Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Current Device Xiaomi Pocophone f1