Το κοίταξα τώρα που είπες εσύ και μου την έβγαλε την ενημέρωση. Με region Hong Kong. Το έχω καμία βδομάδα με αυτό το region βέβαια, και κοιτούσα κάθε μέρα μήπως βγήκε. Τώρα που έκανα έλεγχο μου το έβγαλε.
Συσκευές : Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Current Device Xiaomi Pocophone f1
@echaosad όταν λες ασύρματη μετάδοση;; το mi share εννοεις;;
Edit: ή μήπως εννοείς το cast ;;
Συσκευές : Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Current Device Xiaomi Pocophone f1
ειχα ξεκλειδωσει bootloader και ειχα περασει την ελληνικη ρομ αλλα φοβουμενος οτι χανετε η εγγυηση ξανακλειδωσα και περασα την γκλομπαλ
τωρα επειδη τελικα η εγγυηση δε χανετε και εγω θελω παλι να ξεκλειδωσω αν βαλω αλλο mi account θα χρειαστει να περιμενω ?
Παιδιά έχω βάλει Ινδία και περιμένω για την αναβάθμιση. Επίσης παιρνω ειδοποιήσεις από mi video και mi Music πως γίνεται να τα κόψω; Νομίζω είναι λόγω του Region...
Επίσης είναι καλύτερα να κάνω κάνα reset Format την συσκευή πριν η μετά την ενημέρωση;
Βλέπω κάποια παιδιά δυσκολεύονται με το να περάσουν την ελληνική stable. Έχει λυθεί;
Edit: υπάρχει κάνα λινκ να το κατεβάσουμε απευθείας;
Ούτε εμένα δουλεύει το καστ αλλά νομιζωυ ότι είναι θέμα τελευταία πιο παλιά δούλευε.
Επίσης το DND και το αθόρυβο προφίλ δεν δουλεύουν καλά. Είναι μόνο σε εμένα;;