Γεια σας παιδια! Απο αυριο θα ειμαι και εγω λογικα κατοχος του κινητου! Ηθελα την κοκκινη εκδοση αλλα νομιζω ειναι καπως πιο δυσκολο να βρεθει οποτε πηγα στη μαυρη και με 128gb.
Απο αποψη φωτογραφιων ερχομενος απο mi5 θα απογοητευτω? Δεν με πειραζει τοσο να μην κανω αναβαθμιση σε αυτον τον τομεα αλλα θα μου κακοφανει να κανω και downgrade αν και ο σενσορας της σονυ που εχει το poco ειναι αρκετα καλος.
Γεια σας παιδια! Απο αυριο θα ειμαι και εγω λογικα κατοχος του κινητου! Ηθελα την κοκκινη εκδοση αλλα νομιζω ειναι καπως πιο δυσκολο να βρεθει οποτε πηγα στη μαυρη και με 128gb.
Απο αποψη φωτογραφιων ερχομενος απο mi5 θα απογοητευτω? Δεν με πειραζει τοσο να μην κανω αναβαθμιση σε αυτον τον τομεα αλλα θα μου κακοφανει να κανω και downgrade αν και ο σενσορας της σονυ που εχει το poco ειναι αρκετα καλος.
Επειδή έκανα και εγώ την μετάβαση από Mi5 νομίζω ότι δεν θα απογοητεύεις. Το αντίθετο μάλλον.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα
Μετά το nikel επιστρέφω και πάλι με pocophone που θα το έχω αύριο. Για το ξεκλείδωμα bootloader πρέπει να έχω το τηλέφωνο στα χέρια η γίνεται και χωρίς αυτό;
Share the KnowHow: From Qtech (HTC) Alpine to Lumia 950 to Nikel to One+5 (Surface pro 4, Yoga 3 Pro) Current Device:MI Mix 3 6/128GB
Καλησπέρα
Μετά το nikel επιστρέφω και πάλι με pocophone που θα το έχω αύριο. Για το ξεκλείδωμα bootloader πρέπει να έχω το τηλέφωνο στα χέρια η γίνεται και χωρίς αυτό;
Εννοείται πως πρέπει να έχεις το κινητό στα χέρια σου
Ενταξει το κινητο απλα οτι καλυτερο!
Εις αναμονη τωρα 3 μερες για ξεκλειδωμα και περασμα twrp magisk και αργοτερα custom roms και τα σχετικα!
Επισης αν δεν το εχετε κανει ηδη πηγαντε και κατεβαστε τη gcam. Δεν θελει ουτε ροοτ ουτε τιπουτα! Με hdr+ enhanced η διαφορα ειναι τεραστια. Η camera app του κινητου απο μονη της απλα αθλια.
Επισης αν δεν το εχετε κανει ηδη πηγαντε και κατεβαστε τη gcam. Δεν θελει ουτε ροοτ ουτε τιπουτα! Με hdr+ enhanced η διαφορα ειναι τεραστια. Η camera app του κινητου απο μονη της απλα αθλια.
Καλημερα και απο μενα.πρωτη φορα κατοχος xiaomi,με το μοντελο microphone f1.εχω ενα θεμα αν μπορει καποιος να βοηθησει.εχω ενεργοποιημενο το wife και το 4g.οποτε βγαινω εκτος σπιτιου,υπαρχει το 4g.οπου εντοπισει ομως wifi (κλειδωμενο),παει και συνδεεται(ενεργοποιειται το wifi) με αποτελεσμα να χανω το 4g.πως να επιλεγω να μη συνδεεται αυτοματα ;
Δεν παίζει να απενεργοποιήσει το 4g χωρίς να συνδεθείς σε wifi.
Και αν είναι κλειδωμένο δεν συνδέεσαι.
Αν είναι public hotspot θα έχεις δεδομένα από το hotspot.
Αλλιώς μπορείς να απενεργοποιήσεις το wlan assistant.