Ναι, είναι γεγονός, αλλά εγώ είμαι ΟΚ έτσι κι αλλιώς.
Για κοιτάχτε λίγο ρε παίδες, μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο system?
πχ δοκιμάστε να μετονομάσετε ένα οποιοδήποτε apk μέσα στο system/app.
Ρωτάω, διότι στις 2 τελευταίες εκδόσεις της eu το σύστημα είναι read only. Έχει αναφερθεί κι από άλλους στο eu.
Περιμένω απαντήσεις, όποιος θέλει βέβαια.
Επίσης, πως κάνετε update, με dirty flash ή με format?
Ναι read only είναι. Μάλλον κάποιο bug στην τελευταία γιατί μέχρι τότε δούλευε. Αν πρέπει να αλλάξεις κάτι, καντο από τον file manager σε twrp.
Εγώ από την αρχή dirty όλες τις beta eu χωρίς κανένα θέμα.
Share the KnowHow: From Qtech (HTC) Alpine to Lumia 950 to Nikel to One+5 (Surface pro 4, Yoga 3 Pro) Current Device:MI Mix 3 6/128GB
Γενικά με Android 9 βλέπω μια αύξηση κατανάλωσης μπαταρίας. Αργεί λίγο περισσότερο στην επανεκκίνηση και όταν βρίσκομαι στην συλλογή και βλέπω φωτογραφίες. Κολαει η συλλογή και πρέπει να την κλείσω και να την ανοίξω ξανά. Βάλε και το Norch που δεν εξαφανίζετε. Νομίζω μόνο προβλήματα έχει και τίποτα θετικό
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενικά με Android 9 βλέπω μια αύξηση κατανάλωσης μπαταρίας. Αργεί λίγο περισσότερο στην επανεκκίνηση και όταν βρίσκομαι στην συλλογή και βλέπω φωτογραφίες. Κολαει η συλλογή και πρέπει να την κλείσω και να την ανοίξω ξανά. Βάλε και το Norch που δεν εξαφανίζετε. Νομίζω μόνο προβλήματα έχει και τίποτα θετικό
Φιλε μου συγνωμη αλλα διαφωνω σφοδρα!
Ταχυτατο ειναι, πιο γρηγορο απο oreo. Καλυτερο ram management, ειδοποιησεις σωστες. Το notch δε κρυβεται, αλλα εμενα να και να, το ιδιο μου κανει!
Ποια rom εχεις ακριβως? Εγω xiaomi.eu, δεν αλλαζω με τιποτα σε αλλη.
* Για τη καταναλωση συμφωνω, αλλα ευελπιστω πως θα διορθωθει συντομα.
Φιλε μου συγνωμη αλλα διαφωνω σφοδρα!Ταχυτατο ειναι, πιο γρηγορο απο oreo. Καλυτερο ram management, ειδοποιησεις σωστες. Το notch δε κρυβεται, αλλα εμενα να και να, το ιδιο μου κανει!
Ποια rom εχεις ακριβως? Εγω xiaomi.eu, δεν αλλαζω με τιποτα σε αλλη.
* Για τη καταναλωση συμφωνω, αλλα ευελπιστω πως θα διορθωθει συντομα.
Global Dev. Απο οσο ξερω οι eu ειναι ποιο βελτιωμενες σε καποια θεματα, συμφωνα με αυτα που γραφουν στο site τους