Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Pocophone F1 (Berillium)

• Ο/H Octaviastikos έγραψε:

Ο/H proimos έγραψε:

Η νέα xtrv 8.11.23 η καλύτερη μέχρι τώρα.
      Το twrp μου είναι
      εάν έχεις διαφορετικες έκδοσης twrp η διαφορετικό android...τότε δεν γίνεται...το σωστό είναι να περάσεις την ρομ που είχες κάνει backup και μετά βάζεις το bakcup...
      Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω. Το twrp και έκδοση android ήταν πάντα ίδια. Ίσως οι μεταβάσεις από stable σε eu dev και σε xtrv dev να είναι το πρόβλημα. Σε hennesy και μετά σε mido δεν είχα τέτοιο πρόβλημα....
    • Γνωμη μου... καλύτερα να το στήσεις από την αρχή...ώστε να μην σε φέρει κάποιο σφάλμα στην νέα ρομ....
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Ο/H proimos έγραψε:

Το twrp και έκδοση android ήταν πάντα ίδια.
      θα κάνεις καποια στιγμή restore και θα το βάλεις να μπουτάρει,
      Αν κολλήσει πάλι θα γυρίσεις σε twrp και θα κανεις dalvik-cache.
      Αν παλι έχεις τα ίδια factory reset.
      Αν ανοίξει σε αυτη την περίπτωση τότε έχουμε πρόβλημα με το userdata οπότε εστιάζουμε και ψάχνουμε αυτό.
      Αν όχι ψάχνουμε τι φταίει.

• Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H proimos έγραψε:

θα κάνεις καποια στιγμή restore και θα το βάλεις να μπουτάρει,Αν κολλήσει πάλι θα γυρίσεις σε twrp και θα κανεις dalvik-cache.
      Αν παλι έχεις τα ίδια factory reset.
      Αν ανοίξει σε αυτη την περίπτωση τότε έχουμε πρόβλημα με το userdata οπότε εστιάζουμε και ψάχνουμε αυτό.
      Ευχαριστώ πολύ, νομίζω ότι κατάλαβα τη φιλοσοφία, σε επόμενη αναβάθμιση θα τα εφαρμόσω. Μάλλον έπεσα στην περίπτωση που η εναλλαγή ήταν από stable σε devs 8.1 και μετά 9, μια και το poco δεν έχει "ωριμάσει"... :thumbsup:
      Ευχαριστώ και πάλι!!!
    • Ο/H Octaviastikos έγραψε:

Γνωμη μου... καλύτερα να το στήσεις από την αρχή...ώστε να μην σε φέρει κάποιο σφάλμα στην νέα ρομ....
      Οκ, κατάλαβα. Το καλό από αυτό που έπαθα, είναι ότι εξασκήθηκα και το "στήνω" σε 15 min... :lol: . Ευχαριστώ!
    • Έχει να προτείνει κάποιος φορτιστή QC3.0 και καλώδιο 1.5m
    • Ο/H proimos έγραψε:

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H proimos έγραψε:

θα κάνεις καποια στιγμή restore και θα το βάλεις να μπουτάρει,Αν κολλήσει πάλι θα γυρίσεις σε twrp και θα κανεις dalvik-cache.Αν παλι έχεις τα ίδια factory reset.
      Ευχαριστώ πολύ, νομίζω ότι κατάλαβα τη φιλοσοφία, σε επόμενη αναβάθμιση θα τα εφαρμόσω. Μάλλον έπεσα στην περίπτωση που η εναλλαγή ήταν από stable σε devs 8.1 και μετά 9, μια και το poco δεν έχει "ωριμάσει"... :thumbsup: Ευχαριστώ και πάλι!!!
      Εγω παντως χθες το βραδυ εκανα back up στην τελευταια dev μονο το data μετα διεγραψα τα παντα και επανηλθα στη ρομ που ειχα οταν εφτιαξα το back up απο twrp και αντιμετωπισα ακριβως αυτο που ειπες! Οποτε δεν νομιζω πως επεσες στην περιπτωση μαλλον πρεπει να αναβαθμισουν το twrp.
    • Διαφήμιση
    • Στην επόμενη αναβάθμιση θα δοκιμάσω πάλι twrp backup - restore για να το δω.
      Όσον αφορά το twrp, δεν υπάρχει επίσημο για το poco. Μάλλον είναι ακόμα νωρίς...
    • Καλημέρα

Περαστηκε αφού ξεκλείδωσα το Bootloader, η 8.11.23 beta xtrv. Επειδή από το mido, ειχα συνηθίσει την aroma με τις επιλογές κατά την εγκατάσταση, πως μπορώ να περάσω super user για να χρησιμοποιήσω adaway και εφαρμογές που πρέπει να είσαι root;
      Επίσης, όταν πατώ παρατεταμένα το power button, δε μου δείχνει την επιλογή του recovery αλλα αν εχω κλειστό το κινητό και πατήσω power και vol+ μπαίνω σε trwp.
    • 8.0 και πάνω πλέον δεν δουλεύει το supersu αλλα μόνο το magisk manager root... Καιβη άρωμα απο πλέον από 8+ άνω έχουν σταματήσει μέχρι νεοτέρας...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση
    • Μολις παρελαβα το κοκκινακι και εγω.
      Αν δε μου το λεγαν οτι ειναι πλαστικο ,δε θα το πιστευα.Η αισθηση ειναι πολυ ανωτερη απο το νοτε 3 που υποτιθεται οτι ηταν μεταλλικο.
      Τωρα του εκανα update και το επεξεργαζομαι.Το σκεφτομαι να ξεκλειδωσω κατευθειαν και να περασω ρομ απο xiaomi.eu
      Αυτοι δεν ειχαν ενα εργαλειακι που εκανες custom τη ρομ οπως ηθελες?Δηλαδη να διαλεγεις τι εφαρμογες θα εγκαταστησει κτλ.