Καλά αυτό το έκανα από τη 1η στιγμή, γιατί εδώ είναι αποκλεισμένο το market. Τα καλύτερα θέματα όμως και δη για Miui 10 που έχω τώρα, είναι στο forum της xiaomi κι όχι στο market, οπότε πρέπει να γίνουν import κτλ.
Μόνο με τη rom από xiaomi.eu όμως το κάνεις import.
Την αναφέρουν και τα παιδιά από πάνω, αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο για το poco. Είναι ανώτερη από τη global stable και είναι miui 10!! Εγώ δεν έχω βρει κανένα ψεγάδι.
* Σήμερα έσκασαν μύτη στο xda και 4 roms aosp, αλλά είναι για πειράματα εκτός του miui, κάτι που δεν θέλουμε όλοι προφανώς.
Ευχαριστω. Προς το παρον παραμενω στην stable. Θελω να δοκιμασω την .eu ομως..
Ε αυτη θελει fastboot και twrp για να μπει και δυστυχως format internal storage. Αξιζει ομως, δε ματαπαω σε stable. Φανταζομαι εχεις δει τη λιστα με τα χαρακτηριστικα της. 2 εφαρμογες απο google εχει μονο και εχουν ξεφορτωθει τις σαβουρες της stable.
*Εκανα επιτελους λογαριασμο και στο 4pda, γιατι εκει εχουν δικο τους ολοκληρο παραδεισο απο mods, themes κτλ αλλα με downloads σε μορφη attachments...
Δοκιμασα και μερικα θεματακια!
Βεβαια, ολα τα καλα mods θελουν magisk ή twrp.
Από πέρσι ασχολούμαι με αυτό το φόρουμ, είναι κυριολεκτικά αχανές με γιγαντιαία βάση συσκευών και υποστήριξη. Όμως, δε χρειάστηκε να κάνω λογαριασμό, διότι έβρισκα ότι ήθελα από τα εξωτερικά links που υπήρχαν στα διάφορα threads και posts. Όμως, το τελευταίο μήνα διαχειρίστηκα 4 διαφορετικές συσκευές και έπεπεπε να κατεβάσω mods κτλ από attachments, άρα έπρεπε να κάνω λογαριασμό. Το θέμα είναι μόνο στο captcha όταν κάνεις register. Κατά τ' άλλα το google translate δουλεύει υπερωρίες, αφού έχω auto translate Russian > English σε πραγματικό χρόνο. Η μετάφραση είναι πολύ καλή και δεν έχω συνταντήσει κανένα πρόβλημα λόγω αυτού. Αν θες να προχωρήσεις σε register, δες αυτό:
Αύριο καλώς εχόντων των πραγμάτων, παραλαμβάνω το poco μου.
Με ενδιαφέρει να βάλω Global Dev την Official από το site της Xiaomi. Σύμφωνα με το Site της Xiaomi, αν δεν κάνω λάθος, μπορώ να την περάσω απευθείας μέσω του updater χωρίς να χρειάζεται ξεκλείδωμα του bootloader. Βέβαια μετά θα κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader για να είμαι έτοιμος όταν το χρειαστώ. Εσείς τι λέτε? Την περνάω από πάνω κατευθείαν ή θα χρειαστεί άλλη διαδικασία?
Λοιπόν κατέληξα σε αυτό το κινητό. Να προσέξω κάτι; Θα το πάρω από Γερμανία. Το θέμα με το φως που φεύγει από μια πλευρά της οθόνης είναι θέμα LCD η κάποιας παρτίδας; Και αν μπορώ να το αλλάξω εάν το έχει το κινητό.
Καταρχήν ενοχλεί η είναι ελάχιστο;;η ανάλογα την περίπτωση;;
Σαν τι να προσέξεις δηλαδή? Για το backlight bleeding είναι ένα συγκεχυμένο θέμα, η συντριπτική πλειοψηφία δεν έχει πάντως. Ούτε το δικό μου έχει τέτοιο θέμα.