Χρόνια πολλά σε όλους!
Γενική Απορία:
Πρακτικά, τι σημαίνει, αν το τηλέφωνο δεν είναι πιστοποιημένο στο Google Play;
(Gplay>ρυθμίσεις>τελευταίο)
Υπάρχει κάποια επίπτωση σε κάποιες google λειτουργίες; Αν ναι ποιές μπορεί να είναι αυτές;
Τελευταίο update στο poco από eu έχει πιστοποίηση.
Όλες οι ROM που έχουμε ως Source από CN/Xiaomi.eu έχουν πιστοποίηση Google, και το ίδιο ισχύει και με το Poco F1.
Συνήθως εκείνο που "χαλάει" την πιστοποίηση είναι οι παρεμβάσεις στο System από τρίτες εφαρμογές που έχουν Root Access και μετατρέπουν τα αρχεία συστήματος.
Τελευταίο update στο poco από eu έχει πιστοποίηση.
Όλες οι ROM που έχουμε ως Source από CN/Xiaomi.eu έχουν πιστοποίηση Google, και το ίδιο ισχύει και με το Poco F1.Συνήθως εκείνο που "χαλάει" την πιστοποίηση είναι οι παρεμβάσεις στο System από τρίτες εφαρμογές που έχουν Root Access και μετατρέπουν τα αρχεία συστήματος.
Α! ok! Συνεπώς δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχω μόνιμα " χαλασμένο" play!
Χρόνια πολλά!
Διαρκές bugακι στο poco, είναι το μήνυμα του explorer ότι δεν μπορεί να κάνει rename, σε αρχεία πού βρίσκονται στη sd card (αν υπάρχει).
Κάτι πού δεν ισχύει, γιατί τελικά το κάνει.(πίσω μπρος στον explorer και φαίνεται η αλλαγή).
Διαρκές bugακι στο poco, είναι το μήνυμα του explorer ότι δεν μπορεί να κάνει rename, σε αρχεία πού βρίσκονται στη sd card (αν υπάρχει).
Κάτι πού δεν ισχύει, γιατί τελικά το κάνει.(πίσω μπρος στον explorer και φαίνεται η αλλαγή).
Καλησπέρα καλή χρονιά χρόνια πολλά. Αυτό το bug το έχω και εγώ με την κάρτα μνήμης.
Έχω θέμα με το dolby δεν δουλεύει το έβγαλα το έβαλα ξανά αλλά τίποτα όταν το ανοίγω ψιλοκολαει και σταματάει η αναπαραγωγή και μετά απλά δεν δουλεύει! έχει κανείς κάποια λύση;