Καλησπέρα χρόνια πολλά με υγεία ήθελα να ρωτήσω τώρα εδώ και 3 ημέρες μου βγάζει σαν ειδοποίηση τα (θέματα εκτελούνται) τι είναι αυτό και πως μπορεί να το κάνω να μην ξαναεμφανιστει?
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Pocoπαιδες καλησπέρα!! Κάτοχος και εγώ της κινηταρας. Πολύ ευχαριστημένος, δεν έχω λόγια!! Έκδοση 6 - 128 με android 9 και miui 10.1.3.0. έχω προσπαθήσει να βάλω την gcam αλλά έχω θέματα.. επιλέγω την έκδοση για android 9, κάνω την εγκατάσταση κ όταν ξεκινάω την εφαρμογή η εικόνα κάνει κολλήματα.. έχω βάλει όλες τις ρυθμίσεις που έχει το site που δίνετε παρακάτω κ έχω διαβάσει όλο το forum εδώ. Επίσης στο https://www.xda-developers.com/ έχει κ άλλα τρία αρχεία: το (ANXcaneramagisk), το (fix_by_pixel) και το (fix_night_lib_dipper). Το πρώτο έγινε εγκατάσταση κ δεν είδα διαφορά σε κάτι. Τα άλλα δύο είναι συμπιεσμένα αρχεία κ δεν έχω ιδέα που να τα κάνω αποσυμπίεση... Κάτι άλλο που πρόσεξα είναι πως το κινητό ζεστάθηκε αρκετά μια φορά που είχα ανοιχτή τη κάμερα (τη μαμησια) κ έπαιζα λίγο με τις ρυθμίσεις.. το έχει πάθει κάποιος άλλος αυτό?? Περιμένω τη βοήθεια σας.
Καλησπέρα φίλε.. Η gcam δουλεύει μονο σε dev rom κ οχι σε stable που έχεις εσύ.. Οσο για το ζέσταμα εγω τουλάχιστον δεν έχω δει κάτι τέτοιο.. Τωρα τα αρχεία που λες αν είναι ζιπ περνανε απο twrp κατι που δεν έχει η συσκευή σου όπως είναι. Θα σου δώσουν οι ειδικοί λινκ κ οδηγίες για το πως περναμε twrp κ πως περνάς Ελληνική xtrv κλπ...