Μετά την τελευταία περιπέτεια που είχε θετικό αποτέλεσμα μεν και κατέληξε να γίνει οδηγός εδώ μέσα, δε θέλω να αλλάξω ξανά ρομ, άμεσα τουλάχιστον.
Όπως και να έχει σε ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχει κανείς καμιά ιδέα για το notification led; δεν μου δουλεύει σε εφαρμογές messinger Viber κλπ
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δοκίμασε να δείς στις πληροφορίες της εφαρμογής αν έχεις δώσει όλες τις απαραίτητες άδειες για τις ειδοποιήσεις ή πήγαινε στις ρυθμίσεις του led(μπορεί να έχει να κάνει και με κάποια επιλογή εξοικονόμησης ενέργειας), αλλιώς δοκίμασε hard reset(πατάς παρατεταμένα το power button μέχρι να κλείσει, αλλιώς κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
καλησπέρα παιδια, σήμερα ξεκλείδωσε το κινητό και περασα την 9.1.10.Οταν παταω το power και ένταση πανω μπαίνω κανονικά στο recovery ενώ όταν παταω μόνο το power δεν μου βγάζει επιλογή recovery η fastboot... είναι φυσιολογικό????
καλησπέρα παιδια, σήμερα ξεκλείδωσε το κινητό και περασα την 9.1.10.Οταν παταω το power και ένταση πανω μπαίνω κανονικά στο recovery ενώ όταν παταω μόνο το power δεν μου βγάζει επιλογή recovery η fastboot... είναι φυσιολογικό????
Πρέπει να ενεργοποιήσεις την επιλογή από το developer option's.
σ'ευχαριστώ πολυ, αλλά που βρίσκεται αυτή η επιλογή δέν την βρίσκω... ευχαριστώ προκαταβολικα...
σ'ευχαριστώ πολυ, αλλά που βρίσκεται αυτή η επιλογή δέν την βρίσκω... ευχαριστώ προκαταβολικα...
Στα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου πάτα συνεχόμενα 7 φορές πάνω στην miui έκδοση. Θα ανοίξουν οι επιλογές προγραμματιστών. Πίσω στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, μετά πρόσθετες ρυθμίσεις, βρίσκεις τις επιλογές προγραμματιστών και επιλέγεις το extended power menu.