Due to alarm clock issue, the closed beta version of update 9.2.15 will be released next Monday, and public Beta update next Tuesday. Please pay attention to this announcement.
@XiaoMiuiglobal
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα στην παρέα εχω εδω και μερικές μέρες το pocophone. Όλα πάνε πένα, το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι είναι ολοκαίνουργιο 6ιντσων 4κ μπαταρία ενω με redmi4x ειχα 4100. Και πράγματι το φορτίζω σχεδόν 1,5 μερα με 0 χρήση το βράδυ πέραν του Bluetooth για το band. Την ημέρα 4G social media emailclients κτλ. Είναι οκ το στάτους της μπαταρίας?
Eνταξει, αυτα που συμβαινουν δε μπορω να τα εξηγησω....... ΜΕτα απο αυτα κανω παλι factory reset και ξαναπερασμα ρομ για να τα κανω ολα απο την αρχη, ομως δε γινεται ρουτ με τιποτα, δηλαδη φλασαρεται κανονικα το magisk ή το supersu και οταν ανοιγει το τηλεφωνο δεν υπαρχουν πουθενα, ουτε ειναι βεβαια ρουτ. Το εχω κανει αρκετες φορες και με reboot ενδιαμεσα. Πλεον δλδ δε μπορω να το λειτουργησω σχεδον καθολου, τι φαση;
Επίσης δε λειτουργει και το Playstore! Και ακομα και μετα απο format, παλι δε λειτουργουν! Θα μου στριψει
Βγαλε το αρχειο boot.img από το zip της rom και μέσα από το magisk manager κάνε εγκατάσταση το magisk και διάλεξε να κάνεις patch to boot.img που έβγαλες από την ρομ.
Φλασαρε από twrp το πατσαρισμενο boot.img και από εκεί και μετά θα είσαι οκ. Αν δεν έχει καθόλου εγκατεστημένο magisk manager εγκατέστησε το apk.
Share the KnowHow: From Qtech (HTC) Alpine to Lumia 950 to Nikel to One+5 (Surface pro 4, Yoga 3 Pro) Current Device:MI Mix 3 6/128GB
Με τα πολλά πέρασε..
Τωρα έχω άλλα προβλήματα, βγάζει σφάλμα το μενου ρυθμίσεων ασφαλείας. Και δε φτιάχνει ούτε με ξαναπερασμα της ρομ. Η οποία είναι η ίδια που είχα και δούλευε τέλεια από όταν βγήκε (8.12.27). Επίσης μου βγάζει και 7 ωρες οθόνη, ενώ έβγαζε 10.
Τα προβλήματα αυτά δε λύθηκαν ούτε με φορματ όλου του αποθηκευτικου χώρου από recovery. Επόμενο βήμα είναι να φλασαρω fastboot rom.
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω με την νέα αναβάθμιση στην global Beta 9.2.15 έχει και dark mod?
Όχι από όσο βλέπω. Όμως βλέπω αισθητή βελτίωση σε μπαταρία και αφή.
Είναι προς τη σωστή κατεύθυνση το update.
ΣΥΝ το unlock με το πρόσωπο είναι επιτέλους διαθέσιμο.
Καλησπέρα σε όλους /ες,
Μετά από 2μιση χρόνια χαρούμενος χρήστης του Xiaomi Redmi 4A, είμαι από χθες χαρούμενος pocophone f1 χρήστης!!!
Το αγόρασα από σκρουτζομάγαζο έναντι 270 € και εντωμεταξύ το αναβάθμισα χωρίς bootloader unlock 2 φορές, την δεύτερη σε Android 9.
Ταχύτητες φανταστικές, επισυνάπτω Antutu screenshot. Έκανα αίτημα για bootloader unlock και πρέπει να περιμένω 30 μέρες... είναι σωστό αυτό?