Από την 9.1.24 και μετά στην πλήρη οθόνη και χρησιμοποιώντας τα gestures από τη δεξιά πλευρά σέρνοντας προς αριστερά ως back action θέλει δύο και τρεις φορές για να πιάσει. Έχει αναφερθεί και στα διεθνη φόρουμ. Και στην 9.2.21 ακόμα το κάνει. Είναι ενοχλητικό.
Από stable κατεβάζεις την Dev και την περνας μέσω του updater του κινητού. Προσοχή, γίνεται factory reset οπότε back up. Το ίδιο αντίστροφα, ίσως γίνει δλδ από Dev σε stable. Αν δεν γίνει, τοτε θες ξεκλείδωμα bootloader και φλασαρισμα fastboot rom μέσω mi flash.
Για τα gestures, δοκίμασες να απενεργοποιήσεις το screenshot με τα 3 δάκτυλα; νομίζω βοηθά και εκεί εκτός από το lag. Όχι ιδεατό, μακάρι να έρθει ένα σωστό update.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από stable κατεβάζεις την Dev και την περνας μέσω του updater του κινητού. Προσοχή, γίνεται factory reset οπότε back up. Το ίδιο αντίστροφα, ίσως γίνει δλδ από Dev σε stable. Αν δεν γίνει, τοτε θες ξεκλείδωμα bootloader και φλασαρισμα fastboot rom μέσω mi flash.
Όντως αν μπορεί κάποιος πιο έμπειρος να απαντήσει πάνω στα θετικά της beta σε σχέση με την stable,αν υπάρχουν.. διότι από stable 10.2.2 πήγα σε beta,πριν την αναβάθμιση των 1.8 gb που έκανε μία βδομάδα πριν, κοιτώντας στο miui forum,το επίσημο, έλεγαν ότι στις προηγούμενες beta είχαν βάλει 4Κ 60fps, καλύτερη απόδοση της μπαταρίας, καλύτερη λειτουργία του κινητού και γενικότερα στα επίσημα changelogs παρουσίαζαν μια καλύτερη συσκευή, παρόλα αυτά, όταν εγκατέστησα την beta, τίποτα από όλα αυτά δεν υπήρχε. Ούτε 4Κ/60fps,το antutu έπεσε κατά 7000 μονάδες, δηλαδή από 298000-->291000(δεν είναι για εφέ, το έχω για να ελέγχω μόνο την απόδοση μετά τις αναβαθμίσεις, είναι ένας μπουσουλας θεωρώ για να σου δείχνει διαφορές στην απόδοση). Με λίγα λόγια βάζουν μέσα διάφορες καινούριες λειτουργίες μόνο για τεστ και μετά τις αφαιρούν? Ας απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος για τα υπέρ και τα κατά και τι είναι αυτή η beta επιτέλους.. ευχαριστώ εκ των προτέρων