Καλημέρα. Πήρα χθες και εγώ το poco. Φοβερό κινητό σε σύγκριση το redmi 4x που είχα πριν. Έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα και έκανα όλους τους οδηγούς για σωστή αναγνώριση στο πισι.το βλέπει σαν adbbootloader αλλά σαν mtp το βγάζει με θαυμαστικό με όλους τους οδηγους. Το περίεργο είναι πως όταν βάζω χειροκίνητη εγκατάσταση drivers όπως λέει στον οδηγό δεν μου δίνει καν την επιλογή mtp usb για να το επιλέξω. Καμιά ιδέα? Το ίδιο θέμα είχα και στο redmi 4x αλλά δεν θυμάμαι πως το είχα φτιάξει και κατάφερα να περάσω την ελληνική ρομ.
Μια ιδέα πέταξα. Κάποια στιγμή από την 9.1.10 Dev miui και μετά είχα θέμα με τα gestures. Ήθελαν δύο και τρεις φορές να πιάσουν. Θυμάμαι σε κάποια αναβάθμιση του launcher το διόρθωσαν. Ίσως να είναι καλύτερα με τον τελευταίο.
Το κινητό φοράει την τελευταία stable δεν είχα κανένα θέμα σε τιποτα.ολα δουλεύουν μια χαρά εκτός από την σύνδεση στον υπολογιστή. Προτιμώ όμως τις ρομ των παιδιών εδώ που κάνουν φοβερή δουλειά και δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο θέμα δημιουργεί πρόβλημα στην εγκατάσταση της stable xtrv. Από ότι διάβασα άρωμα που μου αρέσει περισσότερο δεν μπορώ να βάλω. Σωστά?
Το κινητό φοράει την τελευταία stable δεν είχα κανένα θέμα σε τιποτα.ολα δουλεύουν μια χαρά εκτός από την σύνδεση στον υπολογιστή. Προτιμώ όμως τις ρομ των παιδιών εδώ που κάνουν φοβερή δουλειά και δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο θέμα δημιουργεί πρόβλημα στην εγκατάσταση της stable xtrv. Από ότι διάβασα άρωμα που μου αρέσει περισσότερο δεν μπορώ να βάλω. Σωστά?
Θα έλεγα να απεγκαταστησεις τους drivers και μετά από αναζήτηση εδώ να βρεις τον οδηγό να τους ξαναβάλεις από την αρχή.