Αν κάνεις αναζήτηση για οδηγούς μέσα στην διαχείριση τέρμα κάτω θα βρεις μια επιλογή mtp
Όλα αυτά αν έχεις δοκιμάσει να πάρεις χειροκίνητα τον driver που έχει μέσα το miflash.
Δεν είμαι σπίτι να σου δώσω ακριβώς οδηγίες.
Αν κάνεις αναζήτηση για οδηγούς μέσα στην διαχείριση τέρμα κάτω θα βρεις μια επιλογή mtp
Όλα αυτά αν έχεις δοκιμάσει να πάρεις χειροκίνητα τον driver που έχει μέσα το miflash.
Δεν είμαι σπίτι να σου δώσω ακριβώς οδηγίες.
Εκανα την αναζήτηση έχει ένα σωρό οδηγούς εκτός από mtp θα δοκιμάσω και την πρόταση για χειροκίνητη εγκατάσταση από το mi flash
Το έβαλα έκανα επανεκκίνηση ξαναπέρασα όλους τους οδηγούς αλλά επιμένει. Γενικώς ξέμεινα από οδηγούς που έχουμε εδώ μια και δοκίμασα τα πάντα με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς.
Το έβαλα έκανα επανεκκίνηση ξαναπέρασα όλους τους οδηγούς αλλά επιμένει. Γενικώς ξέμεινα από οδηγούς που έχουμε εδώ μια και δοκίμασα τα πάντα με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς.
Κάνεις κάποιο λάθος.
Πας ενημέρωση οδηγού και μετά μηχανικά επιλέγεις το USB mtp και στρώνει...
Το έχουμε κάνει όλοι δεκάδες φορές, ειδικά αν αλλάζεις συσκευές συχνά.
Κάνε κατάργηση σε αυτό που βλέπεις αρχικά και μετά ανανέωση να βρει την "άγνωστη συσκευή"
Μετά δεξί πάνω της/ενημέρωση προγραμματος οδήγησης/αναζητηση ...στον υπολογιστή/επιλογή από μια λίστα στον υπολογιστή/από δίσκο/αναζήτηση.
και πας στην διαδρομή που έχεις εγκατεστημένο (η σαν αρχείο) το MiFlash\Source\ThirdParty\Google\Driver\android_winusb.inf
Αν δεν πιάσω αυτό ακόμη και μετά την επανεκκίνηση...
Πας σε /ενημέρωση προγραμματος οδήγησης/αναζητηση ...στον υπολογιστή/επιλογή από μια λίστα στον υπολογιστή/ξετικαρε το εμφανιση συμβατου λογισμικού μπας και σου βγάλει εκει μέσα το mtp.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Το διόρθωσε ο NasDriver μέσω TeamViewer. Το πρόβλημα ήταν ότι ήθελε μια άλλη ενημέρωση στα Windows και όχι εκείνη που έκανα εγώ. Τώρα όλα είναι σωστα.