Αφού σου ζητάει να το αναβαθμίσει, εσύ δεν το βρίσκεις, αλλά στην νεότερη beta το βλέπουν, ίσως απλά να εκκρεμεί η εμφάνισή του στις ρυθμίσεις και σε επόμενη έκδοση θα φανεί.
Παιδιά καλησπέρα,
μόλις χθες έκανα και εγώ την μετάβαση από το πιστό μου RN3 Pro στο Pocophone F1 το οποίο πήρα μεταχειρισμένο.
Το έχω εδώ και λίγο καιρό αλλά δεν έκανα την αλλαγή μέχρι να έρθουν και οι θήκες του που είχα παραγγείλει, ώστε να μην έχω κανά θέμα με πέσιμο κλπ.
Και μου παρουσιάστηκε ήδη το πρώτο πρόβλημα, συνδέω κάποια ακουστικά χαντς-φρι που είχα και στο RN3 μου και δεν με ακούνε από το μικρόφωνο των ακουστικών, ενώ εγώ τους ακούω καμπάνα και τα ίδια ακουστικά δουλεύουν μια χαρά στο παλιό μου και δεν είναι καν δύο εβδομάδων είναι ολοκαίνουρια. Και μουσική ακούω και τα πάντα, μόνο το μικρόφωνό τους δεν δουλεύει.
ΤΑ ακουστικά μάλλον δεν φταίνε απ' ότι καταλαβαίνω, υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα ασυμβατότητας ? (μάλλον απίθανο και αυτό ε?) ή να έχει κάτι η θύρα των ακουστικών? Τα ακουστικά είναι μάρκας ttec.
Update: Δοκίμασα κάτι παλιά ακουστικά Nokia τα μόνα που είχα σπίτι και δουλεύουν ακόμα και από εκεί ακούγεται μια χαρά η ομιλία. Άρα κάτι έχει να κάνει με τα καινούρια ακουστικά μου.
Ερώτηση άσχετου:
Υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται τα εικονίδια ειδοποιήσεων δίπλα στο notch;
Δεν γνωρίζει κάποιος;
Είναι κάτι που το ζητάνε όλοι και η ομάδα του Pocophone ήδη δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση. Για την ώρα, δεν ξέρω αν μπορείς με τη χρήση κάποιου launcher...