Πρώτο σου μέλημα να είναι να περάσεις drivers όπως σου είπε ο Αποστόλης παραπάνω και μετά να ξεκλειδώσεις. Ύστερα και αφού διαβάσεις να ξεκινήσεις τις πρώτες σου ενέργειες. Από τη στιγμή που θα είσαι ξεκλειδωτος, ότι λάθος και να γίνει το κινητό στην πλειάδα των περιπτώσεων επανέρχεται.
Απλα θέλω την πιο δοκιμασμένη για αυτό ρωτάω. Σχολαω σε λίγο οπότε θα πάω να δοκιμάσω.. ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας... Έπεσε και το donate. Το αξίζετε...
Οι developer βγαίνουν σχεδόν κάθε Σάββατο.
Υπάρχουν και οι stable που βγαίνουν αραιά και που...
Διάβασε και θα καταλάβεις.
Και εμείς εδώ για ότι χρειαστείς.
Άκου. Το σωστό θα ήταν να περάσεις μια επίσημη ρομ μέσω fastboot. Αυτή περνιέται με ένα πρόγραμμα στο pc το mi flash. Το κινητό θα είναι όπως βγαίνει από το εργοστάσιο. εκεί θα δεις αν έχεις θέμα με την οθόνη. Αν έχεις πάλι θεμα, τοτε θα πας σε custom ROM που δεν είναι miui based, δλδ θα βάλεις ρομ με καθαρό Android, όπως lineage, aosp, cr droid κτλ.. Αν και πάλι ναι με την οθόνη, τοτε είναι θέμα υλικού. Αν όχι, τότε κάτι γίνεται με την miui ROM. Έτσι θα έχουμε εξαλείψει όλες τις πιθανότητες και θα βγει σαφές συμπέρασμα τι φταίει.
μου κολλαει σε αυτο το βημα στο ξεκλειδωμα του Bootloader. Περίπτωση 2: Current account is not bound to this device κανω αυτο που γραφετε αλλα τιποτα...
επειδη ειμαι εντελος ασχετος στο να περασω την ελληνικη ρομ πχ υπαρχει καποιος κοντα καλλιθεα που να γνωριζει και με πληρωμη να μου περασει μεσα αλλη ρομ ?
δε το εχω κανει αλλα θα το δοκιμασω.ελπιζω να μη κανω καμια πατατα
μετα τη σημερινη αναβαθμιση σε dev απο τη miui αλλαξε ο γραφικος χαρακτηρας πχ στις κλησεις κτλ ?