Παίδες πως εγκαθιστούμε την εφαρμογή του Google cam στο Poco;
παίρνει κανονικά Upds;
ποιές είναι οι βέλτιστες ρυθμίσεις για να δουλέψει τα μέγιστα;
ισχύει οτι υπάρχει διαφορά με τη μαμά εφαρμογή;
Διάβασε λίγο πιο πίσω έχω ξαναγράψει και με εικόνες. Αν σε αφήνει η εφαρμογη θέματα του κινητού με αλλαγή περιοχής πχ Ελβετία η Ρωσία, αλλιώς πρεπει να έχεις ρομ από EU η την ελληνική εδώ να το περάσεις.
Διάβασε λίγο πιο πίσω έχω ξαναγράψει και με εικόνες. Αν σε αφήνει η εφαρμογη θέματα του κινητού με αλλαγή περιοχής πχ Ελβετία η Ρωσία, αλλιώς πρεπει να έχεις ρομ από EU η την ελληνική εδώ να το περάσεις.
α νομιζα οτι μπορουσα να τη βαλω και γω
Διάβασε πιο προσεκτικά τι έγραψα. Άλλαξε χώρα του κινητού σε Ρωσία η Ελβετία για αρχή και δοκίμασε να περάσεις το αρχείο σαν εισαγωγή θέματος. Αν δεν σε αφήσει παιξε μπάλα με εκτός ευρωπαϊκής Ένωσης χώρα πχ Ινδία. Θα σου βάλει κάμποσες εφαρμογές αλλά τις σβήνεις δεν υπάρχει θέμα.
Νέος κάτοχος και θέλω να ρωτήσω τα εξής :
1) πως μπορώ να διαγράψω τα πάντα από το mi account που έχω ώστε να είναι καθαρός ο λογαριασμός?
2) φορώντας γυαλιά ηλίου δεν φαίνεται η οθόνη, μόνο όταν είναι καθετα το κινητό. Διορθώνεται αυτό ή είναι θέμα επίστρωσης?
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk