POCOF1Global_9.6.13-ven-firm.zip αυτό ειναι το τελευταιο ven-firm μαζί. Για gcam δεν πολυ ασχολουμαι φιλε μου αλλα νομιζω, με επιφυλαξη η pixel experience την έχει ενσωματωμενη, αλλα δεν ξερω ποια εκδοση. Εγω παντως βαζω αυτη.
Το ίντερνετ από την κάρτα σιμ το χάνω αν τακτά διαστήματα...
Είμαι Γερμανία.
Πρέπει να κλείνω δεδομένα να ξανά ανοίγω η να ανοίγω airplane mode on & off....
POCOF1Global_9.6.13-ven-firm.zip αυτό ειναι το τελευταιο ven-firm μαζί. Για gcam δεν πολυ ασχολουμαι φιλε μου αλλα νομιζω, με επιφυλαξη η pixel experience την έχει ενσωματωμενη, αλλα δεν ξερω ποια εκδοση. Εγω παντως βαζω αυτη.
Σιγουρα? Γιατι στο λινκ που με εδωσες εχει και POCOF1Global_V10.3.5.0-ven-firm μαζι.
Σιγουρα? Γιατι στο λινκ που με εδωσες εχει και POCOF1Global_V10.3.5.0-ven-firm μαζι.
Εγω ειχα δοκιμασει και τα δυο 9.6.13 και 10.3.5 μηπως διορθώνονταν το προβλημα με τα usb flash drives. Ειναι για stable και για dev roms αν καιδεν νομιζω να ειναι προβλημα . Δες και εδω. Απλα στο λινκ που σου σου εδωσα απο google drive, ανεβαζουν τα καινουργια πιο γρηγορα. Βαλε το τελευταιο stable 10.3.5 ή κανε μια ερωτηση στο xda ποιο να βαλεις.
Δεν το γνωρίζω, αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι θέμα δικτύου. Δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη. Επαναλαμβάνεται σε άτακτα διαστήματα και διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα.
Ξερουμε αν σε stable eu εχει ειδοποιησεις μονιμα πανω αριστερα και dark mode ?
και το ιδιο και για την ελληνικη stable
Σε stable τίποτα από τα δυο δεν έχει. Για τις ειδοποιήσεις βάζεις εφαρμογή από play store. Για dark mode μπορεί μελλοντικά. Στην Ελληνική xtrv dev, έχει ειδοποιήσεις πάνω αριστερά.
Εχεις κάνει καμμία ρύθμιση στην εφαρμογή για τις ειδοποιήσεις γιατί δεν μου εμφανίζει τα εικονίδια..αν ναι πες μου σε παρακαλώ τι έκανες... ευχαριστω
Σε stable τίποτα από τα δυο δεν έχει. Για τις ειδοποιήσεις βάζεις εφαρμογή από play store. Για dark mode μπορεί μελλοντικά. Στην Ελληνική xtrv dev, έχει ειδοποιήσεις πάνω αριστερά.
Εχεις κάνει καμμία ρύθμιση στην εφαρμογή για τις ειδοποιήσεις γιατί δεν μου εμφανίζει τα εικονίδια..αν ναι πες μου σε παρακαλώ τι έκανες... ευχαριστω
Φίλε elias με Ελληνικη dev rom εμφανιζονται τα εικονιδια της εφαρμογης που σου στέλνει ειδοποίηση, διπλα στο ρολοι.
Πηγα στην καθε εφαρμογη που θελω να μου στελνει ειδοποιησεις εβαλα αυτοματη εναρξη και εδωσα ολες τις άδειες και στις ειδοποιησεις της εφαρμογης τα επελεξα ολα. Επισης για καθε εφαρμογη την εξοικονομηση μπαταριας την εβαλα στο "χωρις περιορισμούς".Δεν ξερω αν αυτος ειναι ο σωστος τροπος.
Φίλε elias με Ελληνικη dev rom εμφανιζονται τα εικονιδια της εφαρμογης που σου στέλνει ειδοποίηση, διπλα στο ρολοι.Πηγα στην καθε εφαρμογη που θελω να μου στελνει ειδοποιησεις εβαλα αυτοματη εναρξη και εδωσα ολες τις άδειες και στις ειδοποιησεις της εφαρμογης τα επελεξα ολα. Επισης για καθε εφαρμογη την εξοικονομηση μπαταριας την εβαλα στο "χωρις περιορισμούς".Δεν ξερω αν αυτος ειναι ο σωστος τροπος.
Υπάρχει κάποιος οδηγός πώς θα πάμε από stable σε developer?
Καλησπερα όπως ανέφερα και παραπανω ειμαι πλεον κατοχος poco και εγώ.
Στο κουτι εχει με αυτοκολλητο global version. Μεσα απο την συσκευή βλέπω οτι λέει MIUI Global 9.6| Stable 9.6.25.0.
Ειναι κομπλέ αυτή η ρομ ή καλύτερα να την αλλάξω? Και αν ειναι καλυτερα να την αλλάξω ποια θα προτεινατε? Δεν εχω θεμα για ελληνικά, ετσι κι αλλιώς στα αγγλικά θα το εχω το κινητο.
Επισης στο developer options βλέπω μια επιλογή OEM unlocking και μπορώ να το ενεργοποιησω. Αυτο σημαινει οτι ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος?
Επίσης εχει κανεις καποια προταση για gcam?
Ειδα κι αυτό telegra.ph/Improve-your-POCO-GPS-experience-02-12
Ξερετε αν χρειαζεται να το κανω ή αν εχει διορθωθει τυχον προβλημα με το gps?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων