Γειά χαρά.
Είμαι για αγορά κινητού.
Ξεκίνησα σαν επιλογή με Huawei mate 20 lite, γρήγορα άλλαξα σε redmi note 7 που μου έκανε κλικ. (Έχει πέσει αρκετά κι η τιμή, γυρω στα 155 στο σκρουτζ)
Τελικά με κερδίζει μάλλον το pocophone κι ας ξεφεύγω λίγο στα χρήματα.
Οι απορίες μου είναι:
1. Όταν βγει το poco 2 πόσο θα μείνει στην αγορά το poco1; θα το προλάβω ή θα το αποσύρουν;
2. θεωρείτε πολύ λάθος επιλογή να πάρω το 1 που είναι ενός έτους πλέον τη στιγμή μάλιστα που βγαίνει (από ότι φαίνεται) το 2;
3. Απ την στιγμή που μπορεί να έχει android 9 και miui τελευταίο, δεν είναι σαν ένα κινητό το 2019 ας πούμε;
1. Κανείς δεν γνωρίζει το απόθεμα και την ζήτηση οπότε δεν νομίζω να απαντηθεί σίγουρα, λογικά κάνα εξάμηνο θα κυκλοφορεί ανάλογος το απόθεμα.
2. Το καινούριο είναι καινούργιο όπως και να το κάνεις. Λογικά το καινούργιο θα έχει και ένα χρόνο παραπάνω υποστήριξη από την xiaomi (όχι απαραίτητα) σίγουρα όμως θα έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από το 1.
Για τα λεφτά του το ένα είναι πολύ καλή συσκευή. Ιδίως τώρα που έπεσε η τιμή. Όμως δεν έχει nfc, amoled οθονη, έχει Nortch, δεν έχει υπέρυθρες και αισθητήρα αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, και ασύρματη φορτηση. Κάτι από αυτά πιστεύω θα έχει το 2.
Όλα τα παραπάνω είναι προσωπική μου εκτίμηση.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια χαρά κινητό είναι και ας έχει πρώτη κυκλοφορία πριν 1 χρόνο... όσο για τις αναβαθμίσεις, ακόμα κυκλοφορούν κινητά με android 5 και δουλεύουν μια χαρά, πόσο μάλλον με android 9