Την official stable μεσω αλλης ρομ μονο με fastboot ουτε με updater ουτε μεσω recovery το λεω γιατι στην αρχη και εγω απο dev eu που πηγα να γυρισω σε official stable με αυτους τους τροπους ειτε δεν αλλαζε απο κινα ειτε μετα απο restart κολλουσε και εμπαινε απο μονο του σε recovery οσα restart και αν εκανα. Την περασα μετα με fastboot μεσω mi flash και εστρωσε χαρακτηρα και κανενα πλεον κολλημα ή οτιδηποτε άλλο χαζό.
Ναι απο εδω...en.miui.com/
Ειναι τις Κινας αλλα δεν πειραζει...:P
Εχει Ελληνικά..:D Την πέρασα πάντως κανονικα...πάτησα power + up volume και περάστικε κανονικα...
Ναι απο εδω...en.miui.com/
Ειναι τις Κινας αλλα δεν πειραζει...:P
Εχει Ελληνικά..:D Την πέρασα πάντως κανονικα...πάτησα power + up volume και περάστικε κανονικα...
Βγήκε και η ελληνική stable
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι απο εδω...en.miui.com/Ειναι τις Κινας αλλα δεν πειραζει...:P
τωρα πως περναω παλι την ελληνικη? γιατι δεν μπορω να μπω σε twrp mode...λαλακια εκανα που την εβαλα τελικα
Ναι απο εδω...en.miui.com/Ειναι τις Κινας αλλα δεν πειραζει...:P
τωρα πως περναω παλι την ελληνικη? γιατι δεν μπορω να μπω σε twrp mode...λαλακια εκανα που την εβαλα τελικα
Αυτό έπαθα και γω πριν... Σε λίγο θα δοκιμάσω με τον οδηγό να βάλω την twrp για να περάσω τη rom
Εγώ την πέρασα κανονικά αλλά έχω το εξής πρόβλημα, μόλις περνάω το magisk μέσο recovery και λέει ότι όλα καλά κάνει επανεκκίνηση ανοίγει και μετά από λίγα δευτερόλεπτα κάνει επανεκκίνηση και με ανοίγει σε recovery. 4 προσπάθειες μέχρι τώρα άκαρπες.
Edit: Τελικά μάλλον μαλακία έκανα που πέρασα την άλλη... Ενώ περνάει κανονικά την recovery μπαίνει στην mi recovery... Τα ξαναπερνάω όλα από την αρχή!
Official rom και twrp δεν πάνε μαζί.Αφού περαστεί twrp χρειάζεται να περαστεί custom ROM για να έχετε twrp αλλιώς γυρνάει στο mi recovery.Την πάτησα και εγώ και έμαθα.