Καλησπέρα σε όλους έχω ένα πρόβλημα με ότι widget καιρού βάλω δεν ανοίγουν καν δειχνη ότι φωρτονει αλλά τίποτε. Αυτόματη έναρξη του έχω βάλει δικαιοματα το ίδιο τι λάθος κάνω?
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γειά σας παιδιά, μετά από τρία περίπου χρόνια με το MiMax εδέησα στην προσφορά Mi2Fest να πάρω κι εγώ ένα Pocophone 6/128.
Ξεκλείδωσα τον bootloader αλλά κολλάω με το twrp & root μπορεί κάποιος να με κατευθύνει;
Στα twrp έχει πολλές εκδόσεις όπως φαίνεται εδώ.
3.2.3-1
3.2.3-1 android-9
3.2.3-6
3.2.3-7_notch
3.2.3-1-tools
3.2.3-7_tools_notch
3.2.3-X_tools_notch
3.2.3_15-03_vold_blue
3.3-0_tools_blue
Κατέβασα την τελευταία 3.3-0_tools_blue, κατέβασα και το magisk από το επίσημο site του magisk και νοιώθω έτοιμος
Ευχαριστώ, Βάζω το magisk στο τηλέφωνο και χρειάζεται να κάνω κάποια wipe από το twrp? Δεν θα φλασάρω ελληνική ρόμ γιατί δεν υπάρχει προς το παρόν. Εγκαθιστώ λοιπόν το magisk και δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω κάτι για να μείνει μόνιμο το twrp ή όχι
Εφόσον κάνεις εγκατάσταση το twrp περνάς το magisk 19.3 και το κάνεις εγκατάσταση από το twrp. Με επανεκκίνηση λογικά θα ξεκινήσει. Δεν θέλεις κάτι άλλο.
Αυτό που δεν ξέρω είναι αν χρειάζεται format data εφόσον παραμένεις με official rom. @geoanto555;
Μια και δεν βρέθηκε κάποιος να απαντήσει, το έψαξα λίγο περισσότερο και δίνω την απάντηση εδώ για να προλάβω και άλλους που θα φλασάρουν μόνο για root μια και δεν υπάρχουν MIUI 11 XTRV rom για το συγκεκριμένο μοντέλο αυτή τη στιγμή.
Μεταφράζω από το: cyanogenmods.org/downloads/dis…e-zip-treble/#description
Οι συσκευές με ενεργοποιημένη την τεχνολογία Android Treble έχουν ενεργοποιημένη την κρυπτογράφηση και θα είναι ενεργοποιημένη η επιλογή DM Verity check.
Το DM verity δεν επιτρέπει την εκκίνηση ενός συστήματος Android αν η ακεραιότητα του συστήματος έχει αλλάξει ή με απλά λόγια, εάν αλλάξουν κάποια partitions του συστήματος όπως: boot, recovery, system partition κλπ.
Προκειμένου να φλασάρουμε λοιπόν TWRP recovery αντικαθιστώντας το stock recovery θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το DM verity και το force encryption.
Αυτό το αρχείο zip φλασάρεται με το TWRP και απενεργοποιεί το Force Encryption Encryption σε τηλέφωνα Android με ενεργοποιημένο το Treble.
Όχι μόνο πρέπει, αλλά ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ φλασάρισμα και του συγκεκριμένου αρχείου για να εκκινήσει η συσκευή μας.
Μετά την τελευταία αναβάθμιση 10.3.8.0, μετά από κάθε επανεκκίνηση δεν μου κρατάει την ταπετσαρία που επιλέγω και μου την αλλάζει με μια προεπιλεγμενη
Το ίδιο και σε εμένα με την τελευταία αναβάθμιση των stock Wallpaper Carousel κ Themes, ενώ είμαι σε 10.3.7.0
Κι εμένα το ίδιο σε global 10.3.7 μετά από τελευταίο update του Wallpaper Carousel, αλλά χωρίς επανεκκίνηση, στο άσχετο. Μάλλον κάποιο bug πρέπει να είναι.