Η αλήθεια είναι ότι την πέρασα απευθείας απο ελληνική developer rom σε ελληνική stable rom χωρίς κάποιο θέμα. Ίσως, μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας αλλά και πιο άμεσο το κινητό.
Καλησπέρα.
Έκανα το Update της Ελληνικής stable μέσω twrp χωρίς wipe, όλα δουλεύουν καλά. Θα ήθελα μια βοήθεια σε πρόβλημα που αντιμετωπίζω από καιρό. Σίγουρα είναι κάποια ρύθμιση που έχει σχέση με την ανάλυση της οθόνης και δεν μου εμφανίζει όλο το περιεχόμενο της οπως αυτο που παραθετω στη φωτό.Να πω πως χρησιμοποιώ gestures. Ευχαριστώ.
Και σε μένα ήρθε αλλά ήμουν με δεδομένα στην δουλεια από περιέργεια αλλάζω χώρα βάζω Ελλάδα κ μολης πάω σπίτι βάζω Ινδία αλλά πλέον δεν υπάρχει η ρομ. Γιατί?
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και σε μένα μου ήρθε χθες με χώρα Ινδία. Επιτέλους λειτουργεί το μικρόφωνο από τα sennheiser ακουστικά μου. Επίσης επειδή είχα κάποια themes εγκατεστημένα τα οποία δεν έχουν αναβαθμιστεί ακόμα είχα κάποιες αλλαγές στο τηλέφωνο αλλά όλα καλά για την ώρα
Καλησπερα ειμαι με την MIUI 10 GLOBAL9.6.27 BETA και θελω να γυρισω σε stable θα παρακαλεσω αν και εχει υποθει κιαλες φορες αλλα δεν το βρισκω τα βηματα για να παω σε σταθερη και να περασω την 11.... ευχαριστω
Έβαλα την ελληνική έκδοση του miui 11 και από το πρωί μου βγάζει ότι έχει νέα ενημέρωση να κάνω αλλά όταν μπω μέσα και πατήσω μου τη δείχνει και όταν πατάω λήψη μου λέει ότι είναι η τελευταία αυτή που έχω. Τι παίζει?
Καλησπερα ειμαι με την MIUI 10 GLOBAL9.6.27 BETA και θελω να γυρισω σε stable θα παρακαλεσω αν και εχει υποθει κιαλες φορες αλλα δεν το βρισκω τα βηματα για να παω σε σταθερη και να περασω την 11.... ευχαριστω