Οκ, αλλά τότε πως θα αναβαθμίσουμε όταν έρθει το update?
Τι έχεις τώρα; Εγώ ήμουν με την 11.0.5 του forum και από τον updater την κατέβασα και την πέρασα...
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ά, είπα και εγώ, τι παίχτηκε? Χαχα Με
μπερδεψες σε προηγούμενη απάντηση και νόμιζα ότι για όλα πρέπει να μπει καινούριο recovery.
Το μόνο αρνητικό που έχω βρει σε αυτό το κινητό είναι το GPS του. Για παράδειγμα κάποιες φορές η πυξίδα φαίνεται να χάνει ακριβώς πότε 45° και πότε 90°. Αρκετά εκνευριστικό όταν βλέπεις οδηγίες στο χάρτη εκείνη την στιγμή.
Και γενικότερα, ειδικά όταν είναι σε WiFi κάνει που και που την βόλτα του να ξεσκάσει το καημένο. Ενώ με άλλα κινητά της ίδιας και μη μάρκας, δεν το παρατηρώ σε τέτοιο βαθμό.
Χθες μου ήρθε μήνυμα ότι υπάρχει αναβάθμιση xiaomi-miui.gr MIUI 11.0.4.0 QEJMIXM stable
Την έκανα και είναι όλα καλά.
ευχαριστώ πολύ όσους δούλεψαν για αυτό.
Γιατί εσάς σας έρχεται και σε μένα όχι @efkolo έχεις beta account ; Σε τι Region είσαι και σου ήρθε εσένα;;
Συσκευές : Nokia 5110, Nokia 3310, Nokia 3330, Samsung V-200, Sharp GX30, Sony Ericsson W800, Nokia 6600, Nokia N78, Samsung Galaxy Μini 2, Nokia Lumia 920, Xiaomi Mi4, Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Current Device Xiaomi Pocophone f1
Περασα με ΟΤΑ το Android 10 Stable που βγεικε για Poco πανο σε Stable Android 9 και ειμαι και εγω ενας απο αυτους με τα Encrypted Data στο TWRP Recovery menu με την τελευταια εκδοση φυσικα
συμφωνα με αυτο που διάβασα στο official site του TWRP
On top of all of the above, I, Dees_Troy, am the one who usually handles merges of new versions of Android. My wife is currently pregnant with our fourth child. I am quite busy with my growing family and the need to find a bigger house, so my time for working on TWRP right now is somewhat limited. So, I guess please be patient, or feel free to download the TWRP source code and make the needed changes yourself.
δεν το κοβω να εχουμε αναβαθμησμενο recovery για android 10...
1. Στη προκειμενη φαση θα ηθελα να ρωτησω πιος ειναι ο καλητερος τροπος να κρατησω BACKUP τα παντα για να τα επαναφερω μετα.
2. Και με ποια σειρα πρεπει να κανω format ωστε να ξαναεγκαταστησω το android 10 σε PocoF1 χωρης data encryption θελει μονο format data?
3. Θα εχουμε σε επομενες version του android 10 παντα το ιδιο προβλημα μετα απο αναβαθμηση?