Πέρασα σε android 10 προσφατα και εχω πρόβλημα με το encryption δεν μπορω πλέων να κανω install zips απο recovery οταν μπένω στο recovery μου λεει να βαλώ password για decrypt data.
Εχω twrp 3.3.1.2 red, εκανα install το stable miui 12 format data,reboot to recovery,install magisk αλλα οταν μπηκα στο android και εβαλα τους λογαριασμους ειδα στις ρυθμησεις απορήτου πως ειναι encrypted και στο recovery ζηταει password για decrypt.
Πια ειναι τα σωστα βήματα πλέον για να εχω decrypt data και να μπωρω να βαζω μελλοντικες αναβαθμίσεις χωρίς πρόβλημα?
Πέρασα σε android 10 προσφατα και εχω πρόβλημα με το encryption δεν μπορω πλέων να κανω install zips απο recovery οταν μπένω στο recovery μου λεει να βαλώ password για decrypt data.
Εχω twrp 3.3.1.2 red, εκανα install το stable miui 12 format data,reboot to recovery,install magisk αλλα οταν μπηκα στο android και εβαλα τους λογαριασμους ειδα στις ρυθμησεις απορήτου πως ειναι encrypted και στο recovery ζηταει password για decrypt.
Πια ειναι τα σωστα βήματα πλέον για να εχω decrypt data και να μπωρω να βαζω μελλοντικες αναβαθμίσεις χωρίς πρόβλημα?
Ευχαριστώ!
Βρήκα λυση!
Σε περιπτωση που εχει και αλλος το ιδιο πρόβλημα, αυτο που εκανα τελικα ειναι να μην επαναφέρω τα backup της συσκευής απο google account γιατι παρατήρησα πως ελεγε encrypted και φωβήθηκα μην επαναφερει το ecryption.
Βήματα που έκανα:
Ξεκηνοντας με miui 12 v12.0.0.3 ecrypted.
1. Αφαιρεσα ολα τα κλειδωματα και τους λογαριασμους.
2. Εκανα reboot.
3. Shutdown και μπήκα στο recovery.
4. Wipe cache & dalvik cache
5. Format data > reboot to recovery
6. Install απο sdcard:: miui 12 v12.0.1.0 zip > home > install zip > Disable_Dm-Verity_ForceEncrypt_03.04.2020.zip > add more zip > Magisk-v20.4.zip
7. Reboot to system > προσθεσα τους λογαριασμους και δεν αφησα το google λογαριασμο να μου κανει restore
Το κινητο ειναι decrypted!
Ελπιζω μην κλειδωσει μετα την επαναφορα του mi account app restore