Μέχρι σήμερα είχα την τελευταία stable rom με miui 11 και έκανα ένα local backup (μόνο κάποιες ρυθμίσεις, όχι εφαρμογές) μέσω του built-in προγράμματος. Φλάσαρα όπως πρέπει (format data κλπ) την πρόσφατη (12/9) stable με miui 12 κι όλα ρόδινα, όμως δε γίνεται το restore με τίποτα! Μέσω του ''πρόσθετες ρυθμίσεις> διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας'' βλέπω το backup και μπορώ μόνο να το διαγράψω αν θέλω, αλλά στο ''κινητή συσκευή'' δε μου έχει επιλογή για restore παρά μόνο για δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας!!
Το έχει συναντήσει κανείς αυτό το πρόβλημα? Μάλλον, κάτι πάει στραβά με την μεταφορά του φακέλου AllBackup στο MIUI>Backup, αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι.
Ε οκ μολις μουρλαθηκα! Σε ολους ετσι το δειχνει?
Δεν καταλαβα οτι ειναι σε tabs, αφου φαινεται μονο το πρωτο!
Ευχαριστω φιλε μου, εκνευριστηκα πολυ παντως με το ολο θεμα.
Φταιει κατι στη συσκευη μου ή σε ολους ετσι ειναι και πρεπει να μυρισουμε τα νυχια μας για να το βρουμε?
Καλό Μήνα παιδιά. Ακόμα δεν αποφάσισε η αγαπημένη Xiaomi να δώσει την Miui 12 σε μας που φοράμε την official rom.
Μου λείπουν οι εποχές που στο Mi 5 φορούσα Dev Rom και κάθε εβδομάδα είχαμε ενημέρωση με καινούρια πραγματάκια. Αν και σε λίγο καιρό θα ξεμείνει το Pocophone F1 από ενημερώσεις, όπως πάνε τα πράγματα.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα. Πέρασα το Miui 12 και στις επαφές έχει τη μπάρα με τα γράμματα στο πλάι και είναι στα Αγγλικά, θέλω αν ξέρει κάποιος πώς μπορώ να το κάνω στα ελληνικά?
Ευχαριστώ.
Περιμέναμε την muiu 12 μπας και στρώσει το Cast που δεν δούλεψε σε όλη την Miui 11 αλλά μάταια. Τσάμπα η αναφορές που κάνουμε. Δεν ασχολείται η Xiaomi.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk