εβαλα την eu αλλα επειδη εχει σταματησει να περνει ενημερωσεις λογισμικου και στις εφαρμογες συστηματος περνει ενημερωσεις μονο η global μηπως ειναι καλυτερα να ξαναγυρισω παλι σε global ?
Γεια σας, έχω χρονια να πειραξω το κινητο μου, είναι με ρομ XTRV 11.0.6.0 stable, ποια ειναι η τελευταια ρομ για το κινητο;
Θα βγει αλλη ή εγκαταληφθηκε;
Επίσης επειδη στο magisk 24.1 χαθηκε το magiskhide, κατεβασα την 23 και την περασα, αλλα δεν πετυχε. Μετα περασα ξανα την 24.1 αλλα και παλι ενω εγκατασταθηκε, φαινεται οτι δεν εχει root. Μετα περασα απο recovery το magisk, αλλα και παλι στις εφαρμογες με root φαινεται οτι δεν εχει και στις εφαρμογες που δε θελουν root, φαινεται οτι έχει. Τι κανω; υπαρχει πλεον κουμπι toggle για root?
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
Γεια σας, έχω χρονια να πειραξω το κινητο μου, είναι με ρομ XTRV 11.0.6.0 stable, ποια ειναι η τελευταια ρομ για το κινητο;
Θα βγει αλλη ή εγκαταληφθηκε;
Το Poco F1 έχει σταματήσει να λαμβάνει ενημερώσεις εδώ και πολύυυυυυυυ καιρό...
Αφού έχεις τόσο παλιά ROM γιατί δεν βρίσκεις μία πολύ παλαιότερη Version του Magisk για να κάνεις δουλειά ?
Έχουν αλλάξει πολλά από τότε και προφανώς οι πρόσφατες εκδόσεις του Magisk δεν είναι συμβατές με τόσο παλιά ROM.
Παιδιά μιας και πήρα άλλο κινητό είπα να πειραματιστώ με to poco οπότε του πέρασα LineageOs. Καλή μου φάνηκε, android 11 έχει Βέβαια μου λείπει το Miui αλλά συνηθηζετε καθώς πήρε ανάσα το κινητό. Προσοχή μόνο να φλασαρετε και Gapps για να έχετε Google Play.
Στάλθηκε από το M2007J17G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk