Την 10.0.4 την εχω που δίνει το λινκ. Την 10.0.5 θέλω που βγήκε πριν λίγες μέρες.αυτη εμφανίζεται κ φεύγει αλλά δεν την έχει εκεί
Καλησπερα!
Η .4 που εχεις τωρα αυτη ειναι επισημα η τελευταια. (εαν εχεις δει στο επισημο φορουμ οτι την εχουν καποιοι ειναι λογο του οτι σε μερικες συσκευές-χρηστες βγαίνει δοκιμαστικά για δοκιμη.)
Δεν μπορεις να την κατεβασεις η δεν σαφηνει λογο του οτι μπορει να αφαιρέθηκε-ανακλήθηκε, οταν βγει κανονικα κ επισημα θα κατέβει κανονικα.. εως τοτε απλα περιμενεις!
Με ενδιαφέρει να το αγοράσω και βλέπω από την μια στο skroutz να το δίνει ως 3-32 και ως 3-64 (με παρεξένεψε η αλήθεια είναι).
Κοιτάω και στο bestprice και το βλέπω ως 3-32, 3-64 και 4-64!!
Λέω δεν γίνεται θα μπω να δω και στο mi.com. Εκεί λοιπόν το βλέπω ως 3-32 και 4-64...
Τι γίνεται τελικά με το 3-64; υπάρχει; κι όταν το παραγγέλνεις στα 110€ τελικά τι έρχεται; 4-64;;;
Λοιπόν να με και εγώ εδώ μαζί σας !! Αφού πούλησα την ναυαρχίδα που είχα (mi8 Pro) έχω μείνει και κάνω μια χαρά την δουλειά μου με το Redmi 6. Έχει μέσα την global stable 10.3.2.0 και θα μείνω σε global μέχρι να αλλάξω συσκευή !!
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Καλημέρα. Πριν μερικές μέρες πήρα στον πατέρα μου ενα REDMI 6, το πρωτο του σμαρτφον..... Κάποιες φορές συνήθως οταν πηγαινει στο δωμάτιο του χανεται το σημα του δικτυου σα να κολλαει και ουτε να παρει μπορει ουτε να τον παρουν, και θελει επανεκιννηση για να λειτουργησει παλι...ειναι καποιο προβλημα της συσκευης η του δικτυου ..εχει Wind. μηπως υπαρχει θεμα αν ειναι 4G/ 2G?????
Η συμπεριφορά που περιγράφεις δεν είναι κάτι αποδεκτό. Δεν συμβαίνει έτσι απλά σε ένα τηλέφωνο. Ένα τηλέφωνο λειτουργεί και χωρίς σήμα, χωρίς να κολλάει.
Από Ελλάδα το πήρες; Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο;