Το έκανα δυστυχώς τπτ ... πέρα από κάποια έξτρα εικονίδια από τα οποία δοκίμασα το miui forum και κολαει και αυτό!!!
Redmi 4x και Γερμανός
- Διορθώθηκε
-
-
Οπότε πάμε προς hardware πλευρά η κάτι άλλο που δεν μπορείς να κάνεις εσύ χωρίς να χάσεις εγγύηση
-
Την καλησπέρα μου παιδιά. Για να μην το αφήσουμε ξεκρεμαστο το θέμα. Μίλησα με infoquest τα είπαμε αναλυτικά άκρη δεν βγάλαμε και μου πρότειναν να στείλω το κινητό για να το τσεκαρουν και λόγο εγγύησης να το επισκευάσουν ή να το αντικαταστήσουν. Είμαι σε φάση που ψαχνομαι να βρω βολική περίοδο για να το στείλω αλλά ταυτόχρονα με τρώει το τι μπορεί να φταίει...αν ήταν υπολογιστής θα έπαιρνα όρκο ότι φταίει ο σκληρός δίσκος αλλά έλα που δεν είναι....και εκεί πάνω λοιπόν που με τρώει και το ψάχνω και το σκέφτομαι από δω κι από κει τρώω αναλαμπή και λέω <λες να φταίει η κάρτα sd?> Δεν χάνω τίποτα να δοκιμάσω και την βγάζω. Αποτέλεσμα? Το κινητό πετάει!! Όλα δουλεύουν ρολόι. Οι εφαρμογές που δεν άνοιγαν τώρα μέσα σε sec είναι φορτωμένες και τρέχουν άψογα. Σας το λέω λοιπόν να το έχετε στα υπόψιν. Και μια ερώτηση τώρα...τι κάρτα sd να πάρω? Έχουμε κάποια δουλεμενη που δεν έχει προβλήματα με την συγκεκριμένη συσκευή? Ευχαριστώ.
-
SD και custom θέματα πολλές φορές δημιουργούν τέτοια σοβαρά προβλήματα...που να τα θυμόμαστε όμως όλα...μπράβο σου που το έφτιαξες
Θα σου έλεγα να κοιτάξεις για Samsung, αυτές έχω σε όλες τις συσκευές μου και πάνε πολύ καλά
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα