Παιδια μη ερωτηση. Εδώ και παρα παρα πολύ καιρο δεν μπορω να κατεβασω μεσω androidfilehost αρχειο οι ταχύτητες είναι υπερβολικα χαμηλες. @0-50 κβ/σεκ γιατι συμβαινει αυτό υπαρχει λυση;
[Miui 10 8.8.30] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 40 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ναι download manager.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Εάν κατεβάζεις από κινητό δοκίμασε το idm downloader , εάν κατεβάζεις από υπολογιστή δοκίμασε τον jdownloader...
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
Παιδιά έχει παρατηρήσει κάνεις στο mido όταν πας να κάνεις πρόσθεση επαφών δεν υπάρχει το κουμπί οκ και ετσι δεν μπορεις να προσθέσεις μια επαφή
Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου. -
Ο/H mparaxir έγραψε:
Παιδιά έχει παρατηρήσει κάνεις στο mido όταν πας να κάνεις πρόσθεση επαφών δεν υπάρχει το κουμπί οκ και ετσι δεν μπορεις να προσθέσεις μια επαφή
-
-
Δυο θεματακια
Κατα την ληψη mail η sms κτλ η ειδοποίηση μεσω led δεν λειτουργει.
Οταν κλεινης το wifi στην μπαρα δειχνη το εικονιδιο του 4g αλλα δεν έχει συνδεση παρα μονο το εικονιδιο -
Καλησπέρα στην παρέα, παιδιά έχω το mido και τρέχον την 8.8.30. Χθες ξαφνικά έφαγε ένα κόλλημα το κινητό δεν δούλευαν τα πλήκτρα αφής κάτω. Μέρα από reset επανήλθαν αλλά σκέφτηκα να κάνω swipe από το twrp μπας και βοηθήσει να μην ξανακολησει. Εκεί ακριβώς κατάλαβα ότι το κινητό δεν είναι μπαίνει σε recovery. Ούτε από την οθόνη απενεργοποιησης ούτε με τον συνδυασμό πλήκτρων. Όταν το κάνω βγαίνει το σήμα της εταιρείας mi και μετά από λίγο το κινητό σβήνει, ή να μάλλον φαίνεται σβηστό αλλά όταν πατάω στην οθόνη χτυπάει η δόνηση!
Έχει αναφερθεί και από άλλους αυτό; όσο διάβασα δεν βρήκα κάτι σε αυτό το νήμα! -
Καλησπέρα, κάποιες ερωτήσεις πριν προχωρήσω στην αναβάθμιση και κάνω κανένα λάθος, αν και μου έδωσε κάποιες απαντήσεις ο spideman η αλήθεια και ευχαριστώ.
Έχω την Miui 8.3 XTRV-7.5.4 | Beta και το 3.1.0.0 TWRP στο Mi3.
1. Κατεβάζω το ΤWRP 3.2.1.1;
2. Σε συνέχεια του 1, για να κάνω update τo TWRP απλώς το περνάω στη μνήμη (αφού είναι .iso) και το κάνω "install" (βρίσκοντας το από τη μνήμη του κινητού μέσω του παλιού TWRP) ;
3. Αφού κάνω αυτά και είμαι έτοιμος για φλασάρισμα της νέας rom --> ΤWRP --> factory reset;
4. Χρειάζεται να περάσω κάποια fastboot rom πρώτα (και αν ναι ποια) πριν κάνω flash την 8.8.30;
5. Αν θυμάμαι όταν είχα κάνει τελευταία φορά update, κάποιο θέμα είχε με τις μνήμες το κινητό (έχει 2 και έπρεπε να γίνουν 1) ή το ξεχνάω αυτό; -
@aloutos
Κάνε ακριβώς ότι σου είπε ο @spideman3 .... κι αυτός ο χριστιανός το 3 έβαλε.. το 4 τον ενοχλούσε..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες