Λοιπόν έκανα back up και factory reset. Όταν επανεκκινησε το κινητό οι εφαρμογές δούλευαν. Οπότε το ξαναστησα από την αρχή.Ο/H BanditGR έγραψε:
Να φανταστώ έκανες clean dalvik cache και απλή cache με την εγκατάσταση της ROM. Δοκίμασε ένα καθαρισμό δεδομένων στις εφαρμογές ασφάλειας και SMS (αν σε αφήνει). Έχεις κάποιο theme στη συσκευή σου πέρα από το προεπιλεγμένο ? Έχουμε δει περιπτώσεις που τέτοια themes προκαλούσαν πρόβλημα.Ο/H drillerkiller έγραψε:
Αν δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω, εγώ προσωπικά θα έπαιρνα nandroid backup (μέσω TWRP δηλαδή αντίγραφο ασφαλείας με τα /boot, /data και /system partitions) και θα πήγαινα σε factory reset ώστε εκεί να φανεί 100% αν υπάρχει θέμα με τις εφαρμογές της ROM ή απλά φταίει το dirty flash. Προφανώς αν δουλέψουν οι εφαρμογές που κράσαραν πριν, έχεις βρει τι φταίει. Αν και τότε ΔΕΝ δουλέψουν, απλά επαναφέρεις το backup μέσω TWRP ώστε να έχεις τη συσκευή όπως την άφησες και περιμένεις fix.
[Miui 10 8.8.30] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 40 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Πραγματικά για να κατεβάσεις την ρομ είναι ένας μικρός Γολγοθάς, είναι πολύ αργό.
Όταν θα κατέβει θα σχολιάσω και πως μου φαίνεται.zaf_4 --> Zafeira -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μονο με download manager από AFH για τις rom.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
@gtzgr
Εγκατάσταση TWPR Recovery και Flash την Ελληνική ROM.
Το Recovery και τον οδηγό μπορείς να το βρεις εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25256/
-
-
Καλησπέρα, για το mi fit υπάρχει κάποια λύση;;; Είναι bug ; Ξέρει κανείς αν θα λυθεί με factory reset;
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Δοκίμασες να σβήσεις τα δεδομένα της εφαρμογής μέσα από settings, installed apps, mifit;
-
Άλλες εφαρμογές μπορείς να εγκαταστήσεις; Μόνο το Mi fit δεν μπορείς; Δεν το έχω ξανακουσει αυτό...
-
Σε libra εγκαταστάθηκε χωρίς προβλήματα ...τώρα :
1. Κατανάλωση μπαταρίας υπάρχει σε μεγάλο βαθμό , αλλά πιο διορθωμένη σε σχέση με την προηγούμενη που έδωσε ο @gkalen ,αυτό ισχύει βέβαια μόνο από ότι κατάλαβα σε ότι αφορά το wifi δηλαδή σερφαρεις και η μπαταρία μειώνεται άμεσα και καλά δηλαδή 54 λεπτά facebook από opera και η μπαταρία είναι στα 80 % από 100% ...συνέχεια ....ανοιχτό gps με mifit ενεργά και μουσική σε μισή ώρα μου καναναλωσε αλλά 20% περίπου καναλωνει περίπου το διπλασιο από την stable 9.5.2.0 που φορούσε πριν .
2. Είδα ram μέχρι και 2gb free καλή απόκριση δεν ειδα κάτι να μην δουλεύει μέχρι τώρα
3.επλογη βίντεο 2κ δεν υπάρχει όπως την προηγούμενη
4. στην φωτογραφίκη έχουμε κάποιες αλλαγές στο μενού του hdr ...στην selfie επιλογή υπάρχει ο μαγικός καθρέφτης δεν καταλαβαίνω τι κάνει αλλά κάτι θα κάνει για το έβαλαν .......
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες