Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις παιδιά
Τα λέμε σε λίγο καιρό που θα το κρατάω στα χέρια μου. Φαντάζομαι τότε θα έχω περισσότερες ερωτήσεις. Καλό βράδυ!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕάν έχεις λογαριασμό της Google/Gmail , να κάνεις προσθήκη.Ο/H Tom1 έγραψε:
Γειά σας και πάλι παιδιά. Σήμερα άνοιξα για πρώτη φορά το κινητό (redmi note 5). Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία πρέπει ή δεν πρέπει να κάνω για αρχή; Κυρίως αναφέρομαι στις ρυθμίσεις ή updates ή οτιδηποτε θα έκανε το κινητο πιο εύχρηστο και ασφαλές στην χρήση. Ως πρωην (πλέον) χρήση dumbphone έχω να μάθω πολλάααααα....
Και μιά ερώτηση. Είναι χαρακτηριστικό της xiaomi να θεωρεί ακόμα και το ανοιγμα του φακέλου με τα αρχεία ως εφαρμογή;
Επίσης κατα το πρώτο ανοιγμα των φακέλων, της κάμερας κτλ ρωτάει αν δίνω την άδεια ώστε να γίνεται πρόσβαση στην κάμερα, τον φάκελο κτλ. Αν αρνηθω την πρόσβαση απλά δεν μου επιτρέπει την χρήση... Το βρίσκω χαζό. Πρόκειται για το "ανόητο" κομμάτι του miui ή το παρεξηγώ;