Boot Loop σε RM note 3 pro
-
-
Θα σύρεις δεξιά εκεί που λέει swipe to allow modifications, θα πας Install να δούμε αν διαβάζει τον αποθηκευτικό χώρο πρώτα.
αν τον διαβάζει είσαι οκ αλλιώς πας κατεβάζεις μια Rom από το φορουμ που θέλεις ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (αφού είναι για τη σύζυγο προτείνω Stable Rom)και μετά στο κινητό στο twrp πας format data, reboot recovery, σύνδεση με καλώδιο το κινητό όσο είσαι σε twrp και κάνεις copy paste τη rom από τον υπολογιστή στη μνήμη του κινητού, βρίσκεις τη rom Που αντέγραψες πριν και πατάς install.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ από το κινητό (φωτο μουσική κτλ)
Μπορείς να δοκιμάσεις να αντιγράψεις τον φάκελο DCIM που έχει Τις φωτογραφίες και κάποιον άλλον που θέλεις από το κινητό στον υπολογιστή οσο είσαι σε twrp μήπως και τα σώσεις.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Συγνώμη που επεμβαίνω , εάν είχε lollipop android , θα κλειδώσει με το πέρασμα marshmallow xtrv μέσω twrp.
Προτείνω μια που έχει ξεκλείδωτο bootloader να περάσει μια official fastboot rom marshmalow με την επιλογή στο mi flash, clean all , σε fastboot mode, αφού πρώτα δοκιμάσει να κατεβάσει το τελευταίο mi unlock tool από I.mi.com για να σιγουρευτεί ότι ο λογαριασμός του διαθέτει δικαίωμα ξεκλειδώματος για το ενδεχόμενο που κλειδώσει ο bootloader, εάν κλειδώσει , ξεκλειδώνει με mi unlock tool αλλιώς συνεχίζει κατευθείαν για twrp και xtrv.
Τι θέλω να πω , καλύτερα να κλειδώσει σε official rom ο bootloader παρά σε custom rom με εγκατεστημένο twrp.
Πέρα από τα παραπάνω η καθαρή εγκατάσταση με fastboot rom θα δείξει εάν το πρόβλημα του bootloop είναι Software ή Hardware πρόβλημα.
Ειδικά σε κινητό με τέτοιο ιστορικό , αυτό θα έκανα εγώ. Το τι θα κάνει το παιδί όμως είναι δική του απόφαση. -
-
Δλδ υπάρχει τρόπος να περάσω την τελευταία global stable αν ανοίξει? Και αν ναι πώς?
Sent from my MI 6 using Tapatalk -
Έτσι
Driver για Snapdragon
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Εάν είσαι σίγουρος ότι έχεις το Kenzo κατεβάζεις την τελευταία fastboot Global stable rom για redmi Note 3 SD από εδώ.
Xiaomi MIUI Official Forum
Και την περνάς έτσι.
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Με την επιλογή clean all , ούτε με clean all and lock , ούτε save user data.
Θα χάσεις όμως τα πάντα. -
-
Ναι θα έχει ota updates αλλά ο λόγος που σου πρότεινα official fastboot rom δεν είναι διότι η official είναι καλύτερη αλλά με αυτό το ιστορικό εγώ θα φλάσαρα official να δω εάν το bootloop είναι αποτέλεσμα hard ή software προβλήματος μετά εάν επανερχόταν θα γύριζα σε xtrv.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ναι θα κάνει ota updates αλλά ο λόγος που σου πρότεινα official fastboot rom δεν είναι διότι η official είναι καλύτερη αλλά με αυτό το ιστορικό εγώ θα φλάσαρα official να δω εάν το bootloop είναι αποτέλεσμα hard ή software προβλήματος μετά εάν επανερχόταν θα γύριζα σε xtrv.
Sent from my MI 6 using Tapatalk -
Παιδιά καλησπέρα, έπαθα και εγω το ίδιο με το κινητό της γυναίκας μου. Είχα μέσα την rom
xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.5.1.0
Ολα πήγαιναν καλά, η γυναίκα μου κατάφερε και το κόλλησε. Πως και γιατί ποτέ δεν κατάλαβα απλά ποτέ δεν ξανάνοιξε. Του έσβησα την Rom την παλιά από το TWRP 3.0.2-2 BY MIC και προσπάθησα να βάλω την
xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_arΩma_Stable_V9.5.3.0.zip.
Όλη η εγκατάσταση μετά από full wipe έγινε 100% και στο reset...... Boot loop. Ένα δευτερόλεπτο το σήμα Mi και μετά σβήνει. Μπορώ μόνο να μπω σε fastboot.
Τι μακακια έκανα? -
Το πρώτο που θα κάνεις είναι αν κλείδωσε ο bootloader Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Και μετά θα δούμε τι θα κάνεις
Redmi n3 pro -
Οκ, θα έχετε νεότερα και από εμένα. Λογικά όμως ξεκλείδωτο είναι....
Από το λογικά στην πραγματικότητα έχουμε απόσταση....
Νεότερα σε λίγες ώρες. Ευχαριστω εκ των προτέρων...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0