61 Είναι οκ? Οκτ 7th 2018, 1:47pm Με twrp φυσικά. Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
62 Οκτ 7th 2018, 1:48pm Που θα το βρω να το κατεβάσω; Έχει τόσα πολλά και δεν ξέρω ποιο είναι για την συσκευή μου !
63 Οκτ 7th 2018, 2:01pm Έχει και τρόπο να το εγκαταστήσεις [Recovery][MI 8 SE]TWRP recovery 3.2.1 For M… | Xiaomi Mi 8 SE Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
64 Είναι οκ? Οκτ 7th 2018, 2:01pm Αν δεν υπάρχει στο νήμα του @geoanto555 με τα twrp, θα το βρεις μέσα στο zip της ROM, στο φάκελο recovery. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Mi Γενικό ευρετήριο οδηγών για συσκευές Redmi Επαναφορά του Mi-5x που έχει bootloader και ROM από Mi-A1 Εκδόσεις Redmi Note 5 Buy me a coffee!!
65 Οκτ 7th 2018, 2:03pm Ο/H George Kaggelaris έγραψε: Αν δεν υπάρχει στο νήμα του @geoanto555 με τα twrp, θα το βρεις μέσα στο zip της ROM, στο φάκελο recovery. Οπότε κατεβάζω την ΑΡΩΜΑ ROM που μου έχει έρθει στο mail και αφού κατέβει την ανοίγω με WinRar και μπαίνω στο φάκελο Recovery ;
66 Οκτ 7th 2018, 2:08pm Ο/H alvin1983 έγραψε: Έχει και τρόπο να το εγκαταστήσεις [Recovery][MI 8 SE]TWRP recovery 3.2.1 For M… | Xiaomi Mi 8 SE NEW VERSION IS HERE < Την ποιο καινούργια δεν πρέπει να κατεβάσω ;
67 Οκτ 7th 2018, 2:09pm Κατέβασε καλύτερα από τη ρομ μέσα που σου είπε ο Γιώργος. Ξέρουμε οτι δουλεύει με τη ρομ εγώ στάνταρ. Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
68 Οκτ 7th 2018, 5:20pm Υπάρχει κάποιος οδηγός που να μου δείχνει πως το κάνω μέσα από την ρομ το TWRP και μετά την εγκατάσταση του;
69 Οκτ 8th 2018, 7:22am Περάστηκε και twrp και xtrv , καλορίζικο @Teamingame.gr Γενικό ευρετήριο οδηγών TWRP 3.4.X.X για συσκευές XIAOMI