TWRP recovery για Mi 8 3.2.3.**** Official & Unofficial
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Και σίγουρα αυτά τα ... υπόγεια δεν ενδιαφέρουν τον απλό χρήστη.
-
Καλησπέρα και καλο καλοκαίρι!Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι... έκανα καθαρή εγκατάσταση και κλείδωμα με official ρομ! Οπότε ξεκλειδωσα στα καπάκια και περνάω το twrp και την ρομ μετα με ολα τα απαραίτητα wipe. Το θεμα είναι οτι εκτός του 0908 δεν μπορω να βαλω καποιο άλλο και οταν κτο κάνω αναβάθμιση αυτο χάνεται και πρέπει να περάσω το 0908 και να μείνω με αυτό... έχετε κάποια λύση?Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
-
Μολις εγκαταστήσεις το twrp recovery που θες πατάς επανεκκίνηση πάλι σε recovery.ετσι δεν θα σου χαθεί.μετα συνεχίζεις με την ROM και όλα τα υπόλοιπα.
Προτείνω να περάσεις το τελευταίο twrp που έχω φτιάξει εγώ ή το τελευταίο επίσημο που θα βρεις εδώ Download TWRP for dipper
ή της ομάδας του forum που είναι εδώ. TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI -
Μπα φιλε Germak ο,τι και να γινει μονο το δικο σου 0908 αγαπει καννενα αλλο !!Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev
-
-
σε mi8 cn version με ξεκλειδωτο bootliader με δικο μου λογαριασμο και περασμενη global 10.3 προσπαθω βα περασω twrp με το προγραμμα του Germak kaι καθε φορα με διαφορα twrp για το mi8 παραμενει το stock recovery....τι παιζει? ευχαριστω
-
Και γιατί δεν το περνάς σε fastboot με εντολές;
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
Δες τον δεύτερο τρόπο, αν έχεις ήδη twrp επάνω τον πρώτο. -
-
Διάβασε τον οδηγό!
Αποσυμπίεση καιετονομασια σε ότι θέλεις. Απλά η εντολή πρέπει να έχει το ίδιο όνομα. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Με ποια ρομ είναι το τηλέφωνο και δεν μπαίνουν τα νέα twrp?
Όταν λες δεν μπαίνουν μένουν στο logo τους;
Mi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα