VoLTE & VoWiFi (wifi calling) και υποστήριξη από MIUI
-
-
-
Καλά νέα!
Συνήθως είναι από κινητό και δεν φαίνεται. -
Μετά την αναβάθμιση σε MIUII 11 στο redmi note 5 δεν λειτουργεί το vowifi ενώ υπάρχει η επιλογή όπως πρίν και από την cosmote είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία όταν κάνω τσεκ με λειτουργία πτήσης και wifi on τζιφος
-
Ο/H thanfun έγραψε:
Μετά την αναβάθμιση σε MIUII 11 στο redmi note 5 δεν λειτουργεί το vowifi ενώ υπάρχει η επιλογή όπως πρίν και από την cosmote είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία όταν κάνω τσεκ με λειτουργία πτήσης και wifi on τζιφος
αλλιώς δουλεύει κανονικά (redmi note 7 - miui 11)
οπότε δοκίμασε με λειτουργία πτήσης off -
Το vodafone app είναι για συσκευές που δεν υποστηρίζει η vodafone το Vowifi και είναι τελείως διαφορετικό πράγμα . Η cosmote όμως λειτουργούσε μια χαρά μέχρι και την προηγούμενη rom και με airplane mode.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H xnikos έγραψε:
Ο/H thanfun έγραψε:
οπότε δοκίμασε με λειτουργία πτήσης off
επισης με *#*#4636#*#* και στις πληροφοριες sim πατωντας κατω τις 3 τελίτσες > πληροφοριες ims μου λεει οτι το volte ειναι διαθεσιμο ενω το vowifi δεν ειναι διαθεσιμο.
οταν εστειλα παλι μνμ στην κοσμοτε απο iphone 7 μου λεει εχει ηδη ενεργοποιηθει....δεν ξερω τι να πω -
Ο/H thanfun έγραψε:
και με on και με off δεν λειτουργει και με πολυ χαμηλο σημα δεν μου εμφανιζει το συμβολο του voice over wifi
επισης με *#*#4636#*#* και στις πληροφοριες sim πατωντας κατω τις 3 τελίτσες > πληροφοριες ims μου λεει οτι το volte ειναι διαθεσιμο ενω το vowifi δεν ειναι διαθεσιμο.
οταν εστειλα παλι μνμ στην κοσμοτε απο iphone 7 μου λεει εχει ηδη ενεργοποιηθει....δεν ξερω τι να πω
τωρα βαζω παλι την 9.9.3 οπου δουλευε το vowifi για να το ξαναδω ,,,,(μετα απο 5 λεπτα) και φυσικα κατευθειαν και διχως τιποτα βλεπω το συμβολακι του vowifi ... ε ρε δε ξερω τι φταιει -
τα φωτα καποιος???? σε mimax3 ενεργοποιω την υπηρεσια με το *#*#volte#*#* και γινεται enable . ημουνμ σιγουρος οτι υπηρχε ρυθμιση μεσα απο το μενου αλλα τωρα δεν φαινεται πουθενα... πριν λιγο που ενεργοποιουσα κανονικα την επιλογη wificall φανηκε η σειρα που ελεγε volte γκριζαρισμενη αλλα μετα εξαφανιστηκε... στο Πληροφοριες λεει οτι το volte ειναι ανενεργο , WifiCalling enable... ειμαι σε voda ... κανεις καμια ιδεα ???
-
Πρέπει να βγει disable όχι enable ξανά κάντοΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H thanfun έγραψε:
Ο/H thanfun έγραψε:
και με on και με off δεν λειτουργει και με πολυ χαμηλο σημα δεν μου εμφανιζει το συμβολο του voice over wifi
οταν εστειλα παλι μνμ στην κοσμοτε απο iphone 7 μου λεει εχει ηδη ενεργοποιηθει....δεν ξερω τι να πω
Ότι και αν έχω δοκιμάσει στο whyred, δεν δουλεύει το vowifi με τίποτα... Δοκίμασα την 9.9.3 που λές και από xiaomi.eu και την xtrv αλλά τίποτα και με τα δύο. Στο *#*#4636#*#* μου βγάζει πάντα το vowifi μή διαθέσιμο ενώ είναι ενεργοποιημένο από τις ρυθμίσεις μαζί με το volte, το οποίο volte παίζει κομπλέ. Σε redmi note 7 από το οποίο και έκανα την ενεργοποίηση, παίζει μια χαρά... -
Ο/H vanni έγραψε:
Πρέπει να βγει disable όχι enable ξανά κάντο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0