σε redmi note 5 έπειτα από αναβάθμιση σε miui 11 έχασα το vowifi (το VOLTE παίζει κανονικά)υπάρχει τρόπος να το διορθώσω? είμαι σε stock android
VoLTE & VoWiFi (wifi calling) και υποστήριξη από MIUI
-
-
Ομοίως και εγώ με redmi note 5 σε miui 11, μόλις μου έστειλε η vodafone sms για την ενεργοποίηση, αλλά ούτε εικονίδιο ούτε κλήσεις δεν κάνω μέσω vowifi.Ο/H viper1974 έγραψε:
σε redmi note 5 έπειτα από αναβάθμιση σε miui 11 έχασα το vowifi (το VOLTE παίζει κανονικά)υπάρχει τρόπος να το διορθώσω? είμαι σε stock android
-
Οπότε δεν λειτουργεί...
-
σε vodafone υπάρχει και app το vodafone wifi calling που δουλεύει κανονικά,Ο/H sacs έγραψε:
Ομοίως και εγώ με redmi note 5 σε miui 11, μόλις μου έστειλε η vodafone sms για την ενεργοποίηση, αλλά ούτε εικονίδιο ούτε κλήσεις δεν κάνω μέσω vowifi.Ο/H viper1974 έγραψε:
αλλιώς, δεν το βλέπω σύντομα...
*στην vodafone ούτε πριν (με miui 10) δούλευαν τα περισσότερα xiaomi χωρίς app -
-
Εννοείται με το wifi calling. Ενώ κάνει η εφαρμογή σύνδεση στο δίκτυο wifi, δεν καλεί ούτε δέχεται κλήσεις από το wifi. Έχω ήδη μιλήσει με vodafone και προσπαθούν να το φτιάξουν.Ο/H xnikos έγραψε:
σε vodafone υπάρχει και app το vodafone wifi calling που δουλεύει κανονικά,αλλιώς, δεν το βλέπω σύντομα...Ο/H sacs έγραψε:
*στην vodafone ούτε πριν (με miui 10) δούλευαν τα περισσότερα xiaomi χωρίς app
-
εγώ χθες που δοκίμασα μίλησα κανονικά...
-
Με ενεργό το airplane mode και συνδεδεμένος με wifi μόνο;
-
-
η εφαρμογή ΔΕΝ δούλευε ποτέ με ανοικτό το airplane mode
μόλις το ενεργοποιήσεις βγάζει ότι δεν υπάρχει δίκτυο κι ας είσαι με wifi
όμως σε σημείο με σχεδόν μηδενικό σήμα που δεν φόρτωνε και data έκανα κλήση με δυνατό-πεντακάθαρο ήχο
100% σίγουρος δεν μπορώ να είμαι, αλλά έτσι νομίζω...
*με redmi note 7 με XTRV 11 -
Το θέμα.ειναι να δρομολογούνται κλήσεις μέσω wifi με ανενεργή τη τηλεφωνία... Και δεν γίνεται αλλιώς η δοκιμή.
Αν δε παίρνει έτσι, δε σου λειτουργεί... -
6.Η απενεργοποίηση των υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου Vodafone 4G συνεπάγεται την αυτόματη απενεργοποίηση της Yπηρεσίας. Αντιθέτως, η απενεργοποίηση της Υπηρεσίας δεν συνεπάγεται την αυτόματη απενεργοποίηση των υπηρεσιών δεδομένων μέσω του δικτύου Vodafone 4G.Ο/H amavroudis έγραψε:
Το θέμα.ειναι να δρομολογούνται κλήσεις μέσω wifi με ανενεργή τη τηλεφωνία... Και δεν γίνεται αλλιώς η δοκιμή.
Αν δε παίρνει έτσι, δε σου λειτουργεί...
vodafone.gr/vodafone-ellados/a…is-vodafone-wifi-calling/
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0