Διαφήμιση

VoLTE & VoWiFi (wifi calling) και υποστήριξη από MIUI

• VoLTE & VoWiFi (wifi calling) και υποστήριξη από MIUI

Ούτε εμένα πάντως σε redmi note 7 με MIUI 10 global μου βγάζει τέτοια επιλογή.
      Βασικά μόνο log.files διαβάζει.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
    • VoLTE & VoWiFi (wifi calling) και υποστήριξη από MIUI

Παραδόξως πριν κάνα δυο μέρες κάλεσα την wind για κάποιο άλλο λόγο για τα επαγγελματικά μου τηλέφωνα και μέσα σε όλα τους είπα να μου ενεργοποιήσουν την υπηρεσία volte στην γραμμή μου. Χωρίς να με ρωτήσουν κάτι περισσότερο με ενημέρωσαν ότι η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε. Και όντως μου εμφανίζει το εικονίδιο volte και στις κλήσεις μου εμφανίζει το εικονίδιο hd. Το wificall βέβαια δεν δουλεύει σε αντίθεση με την δεύτερη γραμμή της cosmote που έχω που δουλεύει κανονικά.

Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • ΕΠΕΙΓΟΝ παιδια!

Εχω το redmi note 7. Μετα το MIUI 11 , ξαναγυρισα με flash σε MIUI 10.
      Για καποιον ανεξηγητο λογο, ξυπνησα τωρα και το κινητο πειρμενει reboot για να εγκαταστήσει πάλι το MIUI 11.
      Πώς μπορώ να το ακυρώσω??? ΔΕΝ ΘΕΛΩ να αναβαθμιστεί σε Miui 11
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα,
      Redmi note 5 Stable 11.0.3 σε Cosmote, εχω εμφανισει τις επιλογες VoLTE και VoWIFI στις ρυθμισεις, αλλα δεν εχω δει αποτελεσμα. Μιλησα με Cosmote και ειπα οτι εχω το redmi note 7 και μου ειπαν οτι πρεπει να παω σε ενα καταστημα για να μου κανουν αναβαθμιση το λογισμικο. Τους ειπα οτι εχει γινει η αναβαθμιση σε MIui 11 και μου ειπαν (ουτε η κοπελα που μιλουσα ηξερε ακριβως) οτι δεν αναβαθμιζουν το λογισμικο του κινητου αλλα κατι αλλο :? . Τους ειπα οτι βλεπω τις επιλογες στις ρυθμισεις αλλα τιποτα. ΞΕρει κανεις τι παιζει?
      Ευχαριστω.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gavakas έγραψε:

Καλησπέρα,
      Redmi note 5 Stable 11.0.3 σε Cosmote, εχω εμφανισει τις επιλογες VoLTE και VoWIFI στις ρυθμισεις, αλλα δεν εχω δει αποτελεσμα. Μιλησα με Cosmote και ειπα οτι εχω το redmi note 7 και μου ειπαν οτι πρεπει να παω σε ενα καταστημα για να μου κανουν αναβαθμιση το λογισμικο. Τους ειπα οτι εχει γινει η αναβαθμιση σε MIui 11 και μου ειπαν (ουτε η κοπελα που μιλουσα ηξερε ακριβως) οτι δεν αναβαθμιζουν το λογισμικο του κινητου αλλα κατι αλλο :? . Τους ειπα οτι βλεπω τις επιλογες στις ρυθμισεις αλλα τιποτα. ΞΕρει κανεις τι παιζει?
      Ευχαριστω.
      Δεν έχεις διαβάσει τα προηγούμενα post. Δεν θα δουλέψει με MIUI 11.
      Πρέπει να γυρίσεις σε MIUI 10
      Τώρα βλέπω ότι απλά τους είπες ότι έχεις το note 7.
      Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω.

• Ο/H amavroudis έγραψε:

Από πού το πήρες;
      Δεν έχουν να αναβαθμίσουν τίποτα...
      Αν δεν το έχεις πάρει από τον επίσημο εισαγωγέα θα σου πούνε παπάδες...
      δεν το εχω παρει απο τη Cosmote και εκει ακριβως πατησαν. Οτι επειδη ειναι απο αλλο μαγαζι πρεπει να το παω να μου κανουν αναβαθμιση στο λογισμικο. ?(

Ο/H andreasp έγραψε:

Ο/H gavakas έγραψε:

Καλησπέρα,
      Ευχαριστω.
      Δεν έχεις διαβάσει τα προηγούμενα post. Δεν θα δουλέψει με MIUI 11.Πρέπει να γυρίσεις σε MIUI 10
      Τώρα βλέπω ότι απλά τους είπες ότι έχεις το note 7.
      Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω.

Εχω διαβασει και τις 24 σελιδες αναλυτικα αλλα το θεμα δεν ειναι αυτο. Ηθελα να τους παρω δοκιμαστικα για να δω τι θα μου πουν και εαν τελικα το ενεργοποιουσαν και δεν δουλευε, ή να περιμενα νεα αναβαθμιση MIUI ή να εκανα τη διαδικασια που αναρτηθηκε σε προηγουμενες σελιδες για επιστροφη στο 10.

Θα ξαναδοκιμασω να τηλεφωνισω μηπως μιλησω με καποιον αλλον που ισως με κατατοπησει περισσοτερο γιατι η πρωινη κοπελια δεν ηξερε τιποτα. Τοσο τιποτα που δεν καταλαβε οταν τις ειπα VoLTE και με ρωτησε τι ειναι αυτο!! :D :D :D
    • Αν στείλεις το μήνυμα που θέλει η cosmote από τη συσκευή σου που είναι συμβατή και περιλαμβάνεται στη λίστα τους δεν ενεργοποιείται; Τι κάνει; Παίρνεις απάντηση sms;
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Αν στείλεις το μήνυμα που θέλει η cosmote από τη συσκευή σου που είναι συμβατή και περιλαμβάνεται στη λίστα τους δεν ενεργοποιείται; Τι κάνει; Παίρνεις απάντηση sms;
      Δεν ειναι συμβατο το note 5.
    • Διαφήμιση