Αν είναι ενεργό το volte θα είναι και το voifi.
Μετά πάμε σε θέματα συμβατότητας συσκευής και δικτύων που χαλάει...
Μετά πάμε σε θέματα συμβατότητας συσκευής και δικτύων που χαλάει...
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούέκανες τράμπα τις Sim να δεις τι σου βγάζει στις ρυθμίσεις, δηλαδή στη βγάζει μόνο στη Sim 1 ή πάει στη δεύτερη σιμ (cosmote να υποθέσω) , έχεις βάλει *#*#4636#*#* να δεις αν είναι όντως ενεργοποιημένο και εκέι;Ο/H giorgiog13 έγραψε:
Το vowifi δουλεύει και στις 2 sim; Το ενεργοποιω με τον κωδικό αλλά εμφανίζει την επιλογή στις ρύθμισης μόνο στην sim 1. Η οποία βέβαια παρ'ότι ενεργή και παρ'οτι έχω κάνει ενεργοποίηση της υπηρεσίας και από την Vodafone, δεν δουλεύει. Καμιά ιδέα;
αν στο βγάζει απενεργοποιημένο τότε δεν είναι θέμα εταιρίας αλλά συσκευής, π.χ. εγώ το έχω ενεργοποιημένο και στις 2 κάρτες vodafone kai cosmote αλλά το έχω ενεργοποιήσει μόνο στην vodafone (που δεν έχω σήμα στο σπίτι) αλλά στο phone info μου το βγάζει ενεργοποιημένο και στον cosmoteΟ/H xnikos έγραψε:
εμένα σε RN7 ενώ είναι ON στις ρυθμίσεις, εμφανίζεται OFF στο *#*#4636#*#* (για το wifi calling μιλάω)
φυσικά απ' την vodafone δεν βλέπουν πρόβλημα, ενεργοποιημένο κανονικά
volte παίζει κανονικά
τελικά υπάρχει κανείς με λειτουργικό wifi calling σε RN7???
απ' την vodafone υποστηρίζουν ότι παίζει
Ενώ πέρασα την τελευταία xtrv το volte και vowifi δεν λέει να δουλέψει με τίποτα.Ο/H Vstromakias έγραψε:
Με τη τελευταία xtrv dev cosmote και Vodafone δουλεύουν κανονικά και οι 2
Δοκίμασες να γυρίσεις την συσκευή στην κατάσταση πτήσης (Airplane mode) ?Ο/H Chris Lazaridis έγραψε:
Ενώ πέρασα την τελευταία xtrv το volte και vowifi δεν λέει να δουλέψει με τίποτα.
Ναι τα έχω κάνει και τα 2Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Δοκίμασες να γυρίσεις την συσκευή στην κατάσταση πτήσης (Airplane mode) ?Ο/H Chris Lazaridis έγραψε:
Ενώ πέρασα την τελευταία xtrv το volte και vowifi δεν λέει να δουλέψει με τίποτα.
Μετά το μήνυμα που έλαβες από τον πάροχό σου για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, έκανες επανεκκίνηση της συσκευής σου ώστε να κάνει την αρχική ενεργοποίηση ?![]()