[Miui 10 8.9.6] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 38 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
-
-
@gkalen αναμένουμε το fix!
Δεν θέλω να κάνω σε καμία περίπτωση να κάνω factory reset ακόμα!
Ευχαριστώ πολύ την κοινότητα για την βοήθεια! -
H παρακάτω Ρομ για aqua mi4s , για να έχουμε fix στα sms ..
Download aqua XTRV 8.9.6
aqua_XTRV_8.9.6.zip
Περάστε τη από πάνω από αυτή που έχετε ..
Edit
Oι VIP θα φλασαρουν το τελευταίο ζιπ του updater που ήρθε στα mail τους για το ΟΤΑ ..
Edit2
Φαίνεται ότι το πρόβλημα στα sms είναι στις ρομς από cn/eu source και μόνο στις συσκευές με android 7.0 και πάνω , οι υπόλοιποι δεν έχουμε θέματα , ούτε κι εγώ έχω πρόβλημα σε markw ..
Θα συμφωνήσω πάντως με αρκετούς που είπαν για το update της 8.9.6 , σε αρκετές συσκευές υπήρχαν αρκετά προβλήματα , ειδικά στις συσκευές με android 8.0 και πάνω , δεν τα πήγε καλά η xiaomi με το source που έδωσε αυτή τη βδομάδα..
Στις συσκευές με android 7.1 και κάτω δεν είχαμε θέματα πάντως , όλα βαίνουν καλώς , πλην του προβλήματος των sms σε 4-5 συσκευές ..
Αναμενουμε όλοι αρκετές διορθώσεις για το επόμενο update .. -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H vasilhs έγραψε:
Καλησπέρα, δεν έχει έρθει τίποτα ούτε στον νέο updater ούτε στο mail
Hi
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Παιδιά ποτέ βγαίνει η νέα; έχω φοβερό πρόβλημα...
-
-
Ο/H darkmaster9077 έγραψε:
Καλησπέρα σας. Μια ερώτηση γιατί δεν δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα στην εφαρμογή της Alpha Bank? Στο redmi note 5 pro?
-
Ο/H darkmaster9077 έγραψε:
Καλησπέρα σας. Μια ερώτηση γιατί δεν δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα στην εφαρμογή της Alpha Bank? Στο redmi note 5 pro
αν είναι η πρώτη περίπτωση τότε βγάλε και ξανά βάλε το δαχτυλικό και ξανά κάνε την διαδικασία από την εφαρμογή μήπως έχει φάει κανένα κόλλημα.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0