Καλό θα είναι να ξεκλειδώσεις, θα σε σώσει μελλοντικά από τυχών προβλήματα software

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚάνε αυτές τις ενέργειες για το Mi8:Ο/H ieros έγραψε:
a.Bootloader: Locked
b.Anti Rollback (ARB): μαλλον δεν εχει συμφωνα με τα αποτελεσματα
c.edl: μαλλον locked
Βαζοντας στο dial pad *#06# μου βγαζει 2 imeiΟ/H spideman3 έγραψε:
Κάνε αυτές τις ενέργειες για το Mi8:
Δες ποια version είναι η συσκευή δλδ Global ή China
mi.com/global/shield?fbclid=Iw…Djvz7ZSJO4NS8vlyY#imei_en
Αυτο σημαινει οτι αν τον ξεκλειδωσω και κανω update το συστημα officially θα ξανακλειδωσσει η θα παραμεινει ξεκλειδωτος?Ο/H spideman3 έγραψε:
Δεν θα πρεπε τοτε σαν αποτελεσμα να μου βγαζει ενα η παραμετρος αντι να αναφερει οτι δεν την βρηκε getvar:anti FAILED (remote: GetVar Variable Not found)Ο/H spideman3 έγραψε:
Ναι είναι Global εφόσον έχει ως επίσημο δίκτυο διανομής την ΠολωνίαΟ/H ieros έγραψε:
και με τα 2 imei το αποτελεσμα ειναι το κατωθι
This is a Mi 8 6GB RAM 64GB ROM Black
Delivery address: Poland (If the address above doesn't match your personal infomation, please make sure that you purchased the product via official channels)
Αρα διπλο-πιστοποιηθηκε οτι ειναι Global?
Δεν κλειδώνει και πάλι ο Bootloder εκτός και τον κλειδώσεις εσύ με το Mi Flash tool και δεν χρειάζεται να ελέγχεις το ARB κάθε φορά που κάνεις Update.Ο/H ieros έγραψε:
Αυτο σημαινει οτι αν τον ξεκλειδωσω και κανω update το συστημα officially θα ξανακλειδωσσει η θα παραμεινει ξεκλειδωτος?
Επισης το ARB αθε φορα που γινεται update το τσεκαρουμε καθε φορα γιατι μπορει να αλλαξει η κατασταση του?
ARB 1 = Καθόλου ARB και όλες οι συσκευές πρέπει να έχουν κανονικά μία τιμή ARBΟ/H ieros έγραψε:
Δεν θα πρεπε τοτε σαν αποτελεσμα να μου βγαζει ενα η παραμετρος αντι να αναφερει οτι δεν την βρηκε getvar:anti FAILED (remote: GetVar Variable Not found)
BTW είμαι και MIUI FAN οπότε κανένα πρόβλημα....Ο/H ieros έγραψε:
Οσο για τον miui_art /fan ηταν typo