Το mi mix 2s έχω, απλώς ξέχασα να ενημερώσω το προφίλ μου.... και θα το κάνω ευθύς αμέσως.Ο/H NasDriver έγραψε:
Καρφιτσωμένο Πως ελέγχουμε αν στη συσκευή μας έχει ενεργοποιηθεί το Anti Rollback (ARB)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα με την ρομ που έχεις τώρα
-
Ο/H tastzik έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
το κινητο ειχε έκδοση 9..6.4 global stable,
σήμερα που πέρασα την αναβάθμιση 10.0.2.0 και έκανα τον έλεγχο πάλι το ίδιο αποτέλεσμα βγάζει..
C:\WINDOWS\system32>cd\
C:\>cd adb
C:\adb>fastboot devices
57ac8106 fastboot
C:\adb>fastboot getvar anti
getvar:anti FAILED (remote: GetVar Variable Not found)
finished. total time: 0.016s
C:\adb>fastboot getvar anti
getvar:anti FAILED (remote: GetVar Variable Not found)
finished. total time: 0.000s
C:\adb>
Μήπως δεν καταλαβάινω κάτι καλά σε ότι αφορά το anti roll back; -
Δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα, δεν κάνεις κάτι λάθος
-
οπως και στο δικο μου Mi Max 3 δεν εχει ενεργοποιηθει.. εχω την Global Stable V10.0.1.0.OEDMIFH ...
ποτε δλδ θα ενεργοποηθει? αυτοματα σε καποιο επομενο update της global stable η ακομα μπορει να ενεργοποιηθει κ μετα το περασμα της ελληνικης dev? το ρωταω γτ σημερα ξεκλειδωσα bootloader και γενικοτερα κοιταω ενα-ενα τα βηματα και να εχω μια πληρη εικονα του κινητου για να περασω με ασφαλεια την δικια μας rom... -
Υπάρχει τρόπος να ελέγξουμε τι anti έχει μια ΡΟΜ που θέλουμε να περάσουμε, πριν την περάσουμε, για να μην κάνουμε λάθος
Θέλω να περάσω σε συσκευή με anti 4 την τελευταία Ελληνική aroma και επειδή πρώτη φορά θα το κάνω με συσκευή που έχει anti4 δεν θα ήθελα να κάνω πατάτα μια και η συσκευή είναι φίλου -
Δεν έχεις φόβο με την ελληνική aroma, xtrv.
Δεν φλασαρουν ή μεταβάλουν το arb.
Προχώρα.
Για να ικανοποιήσεις την περιέργεια σου όμως δες εδώ:
[Miui 10 8.11.29/30] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 37 συσκευές -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Δεν έχεις φόβο με την ελληνική aroma, xtrv.
Δεν φλασαρουν ή μεταβάλουν το arb.
Προχώρα.
Για να ικανοποιήσεις την περιέργεια σου όμως δες εδώ:
[Miui 10 8.11.29/30] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 37 συσκευές
-
Καλησπερα σε ολους
Εμενα που εβγαλε αυτο σε mi9 σε τι φαση βρισκομαι?εχω διαβασει για το 3-4 κλπ αλλα για το 1 τιποτα.
Υγ Μπορω να περασω οποια ρομ θελω πχ ελληνικη ξενη? κλπ κλπ
(δεν εχω και πολυ ελευθερο χρονο για σουπερ ψαξιμο οποτε σορρυ απο τωρα αν ειναι μπροστα μου η απαντηση)
Ευχαριστω εκ των προτερων -
-
-
Καλημερα.
Απο σημερα ειμαι κατοχος ενος poco f1. Ελεγξα bootloader και ειναι κλειδωμενος. Κανοντας τον ελεγχο ARB παιρνω το παρακατω αποτελεσμα:postimg.cc/crjDSf1c. Το κινητο ειναι αγορασμενο απο Ελλαδα και φοραει αυτη την ρομ:MIUI Global 9.6 σταθερη 9,6,25,0(OEJMIFD). Το αποτελεσμα που μου δεινει το ARB δειχνει οτι δεν εχει ενεργοποιηθει το ARB στη συσκευη μου ή οτι εχω παλιά έκδοση adb;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες