Update xtrv rom
-
-
Μπορείς να δεις τον οδηγό εδώ
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής XTRV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev
Δεν χρειάζεται καθαρή εγκατάσταση, αρκεί wipe cache, dalvic cache μέσω twrp. Και οι δύο rom είναι miui 9 και android 6. -
-
-
Οποτε με ποια σειρα πρεπει να γινουν ; Πρωτα factory reset και μετα wipe cache, dalvic cache μέσω twrp ;
-
Αν κάνεις factory reset δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Συμπεριλάβει και τα υπόλοιπα. Factory reset και install.
-
-
Η ίδια rom είναι. Η aroma έχει απλά παραπάνω από την xtrv το αρχικό script παραμετροποίησης. Σε οδηγεί στην αρχή να εγκαταστήσεις και άλλα καλούδια.
Δες εδώ
[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης. -
Ωραια ευχαριστω παιδια
Παιρνω backup και τη περναω.
-
Παιδια κατι τελευταιο. Οταν παιρνουμε backup ειναι υποχρεωτικο να παρω και το data partition ; Δεν με ενδιαφερουν αυτα που εχω εγκατεστημενα.
-
-
Λοιπον παιδια ολα καλα την εβαλα χωρις κανεναν προβλημα
αψωγη η arΩma. Εχω μια τελευταια ερωτηση αν ειναι ευκολο καποιος να μου απαντησει αλλιως ανοιγω νεο thread. Επειδη εχω γενικα κατι θεματακια με τον proximity sensor και πολλες φορες οταν με παιρνουν η παιρνω τηλ μενει σβηστη η οθονη και δεν μπορω να το κλεισω... Μου ειχαν πει παλιοτερα αν θυμαμαι καλα να περασω μεσα ενα αρχειο persist.img ; δε θυμαμαι ακριβως και δε βρισκω το thread για καποιο λογο. Μπορει να με διαφωτησει καποιος ;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα