παιζει δεν ξερω τι εγινε αλλα πιθανο γιατι ο ιδιοκτητης δεν εχει ιδεα τι κανει.. τωρα δοκιμασα πατημενο power αλλα απλα ξανακολλαει στο ιδιο σημειο στο restartΟ/H NasDriver έγραψε:
Μήπως του έβγαλε να κάνει αναβάθμιση και κόλλησε επειδή έμεινε από μπαταρία ?
προβλημα με redmi 5 plus δωστε μου τα φωτα σας! δεν ανοιγει αλλα αναβοσβηνει το λευκο led!
-
-
Δοκίμασε να δεις εάν μπαίνει recovery ή/και fastboot, θυμάσαι να είχε γίνει ξεκλείδωμα του bootloader ?
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δοκίμασε να δεις εάν μπαίνει recovery ή/και fastboot, θυμάσαι να είχε γίνει ξεκλείδωμα του bootloader ?
edit: ναι ειμαι recovery με reboot, wipe data, connect with miassistant ως επιλογες -
Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα την γλιτώσετε τελικά, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ένα wipe data, θα χάσει ότι έχει αλλά ίσως ανοίξει η συσκευή
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα την γλιτώσετε τελικά, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ένα wipe data, θα χάσει ότι έχει αλλά ίσως ανοίξει η συσκευή
-
Soft brick, μπορεί να φτιαχτεί, αλλά το θέμα πως...αν την γλιτώσετε με wipe data έχει καλώς, αλλιώς...
Αν ο bootloader είναι κλειδωμένος πολύ πιθανό να χρειαστεί άνοιγμα πλάτης για test point και εγκατάσταση fastboot rom με το miflash -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Soft brick, μπορεί να φτιαχτεί, αλλά το θέμα πως...αν την γλιτώσετε με wipe data έχει καλώς, αλλιώς...
Αν ο bootloader είναι κλειδωμένος πολύ πιθανό αν χρειαστεί άνοιγμα πλάτης για test point και εγκατάσταση fastboot rom με το miflash
θα το αφησω ξανα μπας και ανοιξει, μετα θα δοκιμασω wipe data κ αν δε φτιαξει μαλλον το στελνω πισω -
Δεν αξίζει, δεν έχει βλάβη στο hardware, κάνε και αυτόν τον έλεγχο ---> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δεν αξίζει, δεν έχει βλάβη στο hardware, κάνε και αυτόν τον έλεγχο ---> Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
edit: εκανα λιγο research, αν καταλαβα σωστα το κινητο εχει fake global rom αφου δεν εχει ξεκλειδωτο bootloader? οποτε το μονο που μπορω να κανω ειναι να το ανοιξω, να βαλω κινεζικη ρομ με τεστ ποιντ και μετα να μεριμενω μισο μηνα για να ξεκλειδωθει ο bootloader? αφου το πηρα απο ελλαδα (8cores#shop-reviews) γιατι πρεπει να μπω σε ολη αυτη τη διαδικασια?
edit2: τωρα που το σκεφτομαι, τι 1 χρονο εγγυηση της ειπαν οταν το πηρε? 2 χρονια μινιμουμ δεν ειναι οι εγγυησεις για αγορες εντος Ε.Ε. ?
edit3 και τελευταιο: διαπιστωσα οτι το μοντελο meg7 που ειναι η συσκευη ειναι το official global version του κινητου πραγμα που σημαινει οτι πρεπει να εχει τηξν official global rom? δε μπορω καπως να το φτιαξω χωρις να πρεπει να βαλω κινεζικη ρομ διαμελιζοντας το κινητο?
ψεματα ειπα edit4 και ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: εκανα wipe data μεσω recovery και ανοιξε κανονικα το κινητο, θελει set up τωρα με g.acc κλπ οποτε περιμενω μεχρι αυριο να μου τα πει. Πως προχωραω για να διαπιστωσω τι επαιξε και να το αποφυγω στο μελλον? γιατι οτι κ να τυχει εγω θα πρπει να το φτιαξω -
Καλημέρα, τελικά είσαι τυχερός
...να σιυ στείλω και ένα δελτίο τζοκερ να μου συμπληρώσεις ?
Κάνε κανονικά τις ρυθμίσεις και οταν μπεις στο μενού, βάλε εδώ φώτο από το σχετικά με το τηλέφωνο
Καλοδούλευτο και πάλι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0